Libnet.ro
UNICEF

23:00

Maia Sandu: Dupa inaugurare vom organiza vizita presedintelui Iohannis la Chisinau. Voi cere UE si Romaniei asigurarea cu vaccin antiCovid VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Maia Sandu: Dupa inaugurare vom organiza vizita presedintelui Iohannis la Chisinau. Voi cere UE si Romaniei asigurarea cu vaccin antiCovid VIDEO

Presedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu a declarat ca in primele saptamani de la inaugurare preluarea mandatului ar putea avea loc la sfarstiul lunii decembrie- n. red) va fi organizata vizita la Chisinau a presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. in cadrul proiectelor de cooperare cu UE si Romania voi pune in discutie asigurarea Rep Moldova cu vaccin antiCovid intr-un termen cat mai strans, a mai spus ea. continuă pe Hotnews

Rusia a luat-o deja in vizor pe Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova

Declaratia presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la necesitatea retragerii fortelor ruse de mentinere a pacii din regiunea transnistreana nu va fi acceptata niciodata de Tiraspol, deoarece acest lucru ar duce la dezghetarea conflictului transnistrean, a declarat pentru RIA Novosti Elena Panina, membru al comitetului pentru afaceri internationale al Dumei de Stat camera inferioara a Parlamentului rus).

Maia Sandu il avertizeaza pe Dodon sa nu incerce sa modifice legislatia pentru a reduce din atributiile presedintelui: Nu incercati rabdarea oamenilor

Presedintele ales, Maia Sandu, a comentat zvonurile aparute in spatiul public precum ca Igor Dodon ar incerca sa modifice legislatia pentru a reduce din competentele sefului statului, asa incat presedintele tarii sa nu mai controleze Serviciul de Informatii si Securitate, asa cum era in perioada guvernarii lui Vlad Plahotniuc, ca mai apoi Blocul ACUM si Socialistii sa voteze pentru trecerea SIS in subordinea Presedintiei.

Klaus Iohannis si Volodimir Zelenski, primii sefi de state cu care se va intalni Maia Sandu

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat ca imediat dupa investirea sa in functie va avea o intalnire cu liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, si alta cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Maia Sandu isi propune sa modifice componenta Consiliului Suprem de Securitate: Cele mai rasunatoare dosare vor fi primele subiecte puse in discutie

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat ca coruptia este un pericol pentru securitatea nationala, iar lupta anticoruptie si reforma justitiei vor incepe imediat ce va fi investita in functie. in acest context, Maia Sandu a anuntat ca isi propune modificarea componentei Consiliului Suprem de Securitate CSS).

Maia Sandu: Ne aflam intr-o criza economica si sanitara foarte mare

Presedintele ales, Maia Sandu, indeamna cetatenii sa poarte masca si sa amane evenimentele de grup. Potrivit ei, ne aflam intr-o criza economica si sanitara foarte mare, cu un sistem medical extenuat si cu spitale arhipline. Maia Sandu solicita Guvernului sa includa in proiectul bugetului pentru anul viitor si cheltuielile care sa acopere tratamentul la domiciliu al cetatenilor infectati cu COVID-19.

Andrei Nastase: Astept ca Maia Sandu sa-si intre in drepturile de presedinta pentru a realiza cele promise

Andrei Nastase, liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar sustine ca lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si-a asumat in campania electorala mai multe angajamente sustinute de catre Platforma DA. in acest sens, politicianul asteapta ca Maia Sandu sa-si intre in drepturile de presedinta pentru a realiza cele promise, transmite IPN.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu: Ne aflam intr-o criza economica si sanitara foarte mare

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si prima femeie presedinte a tarii, a facut un apel catre cetateni, indemnandu-i sa poarte masca si sa amane evenimentele de.

Un oficial de la Consiliul de Securitate al SUA a felicitat-o pe Maia Sandu

Directorul principal pentru Europa si Rusia din cadrul Consiliului de Securitate Nationala al SUA, Tom Williams, a felicitat-o pe presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prilejul victoriei si si-a reafirmat prietenia si parteneriatul strans dintre Statele Unite si Republica Moldova, transmite IPN.

Maia Sandu, convorbire cu Donald Tusk: S-a convenit elaborarea unei liste de necesitati, astfel incat Republica Moldova sa obtina ajutor cat mai rapid

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat telefonic cu Donald Tusk, presedintele PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Cei doi oficiali au convenit sa elaboreze o lista de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )