Libnet.ro
UNICEF

15:15

Andrei Nastase: Astept ca Maia Sandu sa-si intre in drepturile de presedinta pentru a realiza cele promise

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase: Astept ca Maia Sandu sa-si intre in drepturile de presedinta pentru a realiza cele promise

Andrei Nastase, liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar sustine ca lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si-a asumat in campania electorala mai multe angajamente sustinute de catre Platforma DA. in acest sens, politicianul asteapta ca Maia Sandu sa-si intre in drepturile de presedinta pentru a realiza cele promise, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un oficial de la Consiliul de Securitate al SUA a felicitat-o pe Maia Sandu

Directorul principal pentru Europa si Rusia din cadrul Consiliului de Securitate Nationala al SUA, Tom Williams, a felicitat-o pe presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prilejul victoriei si si-a reafirmat prietenia si parteneriatul strans dintre Statele Unite si Republica Moldova, transmite IPN.

Maia Sandu, convorbire cu Donald Tusk: S-a convenit elaborarea unei liste de necesitati, astfel incat Republica Moldova sa obtina ajutor cat mai rapid

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat telefonic cu Donald Tusk, presedintele PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Cei doi oficiali au convenit sa elaboreze o lista de.

Rusia a luat-o deja in vizor pe Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova

Declaratia presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la necesitatea retragerii fortelor ruse de mentinere a pacii din regiunea transnistreana nu va fi acceptata niciodata de Tiraspol, deoarece acest lucru ar duce la dezghetarea conflictului transnistrean, a declarat pentru RIA Novosti Elena Panina, membru al comitetului pentru afaceri internationale al Dumei de Stat camera inferioara a Parlamentului rus).

Cezara Dafinescu, adevarul despre relatia cu Ilie Nastase. Ce s-a intamplat intre ei

Actrita Cezara Dafinescu, 72 de ani, are o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a mai bine de 40 de ani. A jucat in numeroase filme de succes in Romania, dar si in foarte multe piese de teatru. Putina lume stie despre ea ca a cochetat si cu sportul in tinerete. A facut atletism, ba chiar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )