Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu, convorbire cu Donald Tusk: S-a convenit elaborarea unei liste de necesitati, astfel incat Republica Moldova sa obtina ajutor cat mai rapid

B1 B1,
Maia Sandu, convorbire cu Donald Tusk: S-a convenit elaborarea unei liste de necesitati, astfel incat Republica Moldova sa obtina ajutor cat mai rapid

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat telefonic cu Donald Tusk, presedintele PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Cei doi oficiali au convenit sa elaboreze o lista de. continuă pe B1

Maia Sandu: Trupele ruse trebuie evacuate de pe teritoriul R. Moldova

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat ca nu va accepta federalizarea Republicii Moldova ca solutie pentru solutionarea conflictului de pe Nistru. Totodata, Maia Sandu a subliniat ca in calitate de sef al statului va pleda pentru evacuarea trupelor ruse din regiunea transnistreana.

Cooperarea intre institutiile statului sub Presedintele Maia Sandu

Alegerile prezidentiale in Republica Moldova s-au incheiat. Maia Sandu, candidatul pro-european si presedintele PAS, a fost aleasa Presedinte cu o majoritate zdrobitoare. Comisia Electorala Centrala va trimite dosarul alegerilor la Curtea Constitutionala, care urmeaza sa valideze rezultatul si sa o declare pe Maia Sandu Presedinte ales, scrie Iulian Chifu pentru blogurile Adevarul.

Dodon a gasit o explicatie de ce Romania manifesta mai multa deschidere pentru Maia Sandu: Pentru ei e mare fericire ca un cetatean roman a devenit presedinte

Igor Dodon a gasit o explicatie de ce Romania manifesta mai multa deschidere pentru Maia Sandu decat pentru el, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Maiei Sandu de a veni in vizita la Chisinau. Igor Dodon considera ca Romania e mai deschisa spre colaborare cu Maia Sandu pentru ca ea detine si cetatenia romana.

Un oficial de la Consiliul de Securitate al SUA a felicitat-o pe Maia Sandu

Directorul principal pentru Europa si Rusia din cadrul Consiliului de Securitate Nationala al SUA, Tom Williams, a felicitat-o pe presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prilejul victoriei si si-a reafirmat prietenia si parteneriatul strans dintre Statele Unite si Republica Moldova, transmite IPN.

Rusia a luat-o deja in vizor pe Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova

Declaratia presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la necesitatea retragerii fortelor ruse de mentinere a pacii din regiunea transnistreana nu va fi acceptata niciodata de Tiraspol, deoarece acest lucru ar duce la dezghetarea conflictului transnistrean, a declarat pentru RIA Novosti Elena Panina, membru al comitetului pentru afaceri internationale al Dumei de Stat camera inferioara a Parlamentului rus).

Igor Dodon: Vreo 10-15% din alegatori au votat-o pe Maia Sandu pentru ca au obosit de COVID-19

Igor Dodon considera ca Maia Sandu a obtinut atat de multe voturi la prezidentiale inclusiv pentru ca ar fi fost votata de catre circa 10-15% din alegatoiri care pur si simplu au obosit de COVID-19.

Igor Dodon explica de ce Maia Sandu nu a primit protectie de stat imediat ce a fost aleasa in functie

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a explicat de ce presedintele ales, Maia Sandu, a inceput sa beneficieze de protectia pazei de stat abia incepand cu 19 noiembrie, in a patra zi de cand a fost aleasa in functie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )