Libnet.ro
UNICEF

08:45

Maia Sandu: Suntem deschisi pentru optiunea ca Andrei Nastase sa devina prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Suntem deschisi pentru optiunea ca Andrei Nastase sa devina prim-ministru

Partidul Actiune si Solidaritate este deschis pentru optiunea Andrei Nastase prim-ministru. O spune presedinta formatiunii, Maia Sandu, care mentioneaza ca liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar are mai putine sanse la alegerile prezidentiale si PAS il va sustine doar in turul doi de scrutin, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Prin alegeri libere si corecte, Igor Dodon nu are cum sa se mentina in functie

Igor Dodon trebuie sa stie ca nu are nicio sansa sa obtina al doilea mandat prin fraude si sa-l mentina pentru ca prin alegeri libere si corecte evident ca el nu are cum sa se mentina in functie, dar daca crede ca prin frauda noi o sa-l lasam sa pastreze functia, atunci se insala, a spus lidera PAS, Maia Sandu, intr-un Live pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu, despre eliberarea lui Platon: Aceasta este justitia lui Igor Dodon. O justitie care a ramas la cheremul gruparilor criminale

Lidera PAS, Maia Sandu, sugereaza ca eliberarea lui Veaceslav Platon din inchisoare a fost coordonata cu Igor Dodon.

Maia Sandu: Este nevoie de o reforma a politiei

In Republica Moldova este nevoie de o reforma a politiei, considera lidera PAS, Maia Sandu. Aceasta a declarat, intr-un live pe pagina sa de Facebook, ca de-a lungul timpului, in Moldova, nu au existat guverne care sa vrea sa transforme politia in ceea ce este aceasta in tarile europene.

Andrei Nastase: Eliberarea lui Platon serveste direct presedintelui Dodon

Eliberarea lui Veaceslav Platon serveste direct presedintelui Igor Dodon, oportunistilor, populistilor si neavenitilor, iar actualmente, are loc cea mai mare reglare de conturi care s-a produs vreodata intre clanuri mafiote in istoria recenta a Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta de presedintele Platformei DA, Andrei Nastase, in cadrul unui briefing de presa.

Pavel Filip: Guvernul anti-criza propus de Andrei Nastase nu este jocul Platformei DA

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, sustine ca matematic nu vede cum ar putea fi instalat asa-zisul guvern anti-criza. Mai mult, in opinia sa, initiativa privind un nou guvern nu este jocul Platformei DA, pentru ca nu este clar care ar fi logica si scopul celor care au investit enorm in plecarea deputatilor din PDM sa sustina si sa voteze Guvernul Platformei DA, fara nicio conditionalitate, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2671 seconds )