Libnet.ro
UNICEF

19:15

MAP: Investitie de 50 milioane euro pentru siguranta Acumularii Colibita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAP: Investitie de 50 milioane euro pentru siguranta Acumularii Colibita

Ministerul Apelor si Padurilor MAP) a demarat procedurile de avizare pentru un proiect in valoare de peste 50,58 milioane de euro destinat maririi gradului de siguranta a Acumularii Colibita, din judetul Bistrita Nasaud, informeaza, astazi, institutia, printr-un comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Fonduri europene 2019: Cte 500.000 - 3,5 milioane Euro pentru mici firme IT. Cnd se depun proiectele. Descarca Ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei IT) pot obtine fonduri nerambursabile de cate 500. 000 de euro - 3,5 milioane de euro fiecare, printr-o noua linie de finantare europeana, pentru care s-a anuntat perioada de inscrieri.

Corina Cretu aproba 71 milioane de euro pentru mbunatatirea serviciilor de asistenta medicala de urgenta din Bulgaria

Comisarul european Corina Cretu, care a criticat in numeroase randuri Guvernul PSD pentru lipsa proiectelor de investitii, a aprobat alocarea a 71 de milioane de euro pentru dotarea celor peste 230 de unitati medicale de urgenta din Bulgaria.

Primaria Timisoara rateaza o finantare europeana de opt milioane de euro pentru tramvaiele Armonia. Robu: Vom face contestatie la Ministerul Dezvoltarii

Primaria Timisoara rateaza o finantare de aproximativ opt milioane de euro. Agentia de Dezvoltare Regionala Vest a respins proiectul depus de municipalitate in speranta ca va primi bani europeni pentru 16 din cele 30 de tramvaie Armonia care au fost modernizate din fondurile locale.

GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Circa 50 de milioane de euro din banii pe care Oltchim i-a incasat de la Chimcomplex Borzesti vor merge catre banci, iar 23 de milioane de euro catre Electrica, a declarat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Ramnicu Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca tocmai au fost efectuate ultimele plati catre creditorii Oltchim.

Corina Cretu: Romaniei i-au fost realocate 25 milioane de euro pentru domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat joi, 13 decembrie, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii.

CE ofera 34.278.750 euro pentru combaterea pestei porcine africane

Tara noastra primeste de la Comisia Europeana CE) un grant in valoare de 34,27 milioane de euro pentru rambursarea a 75% din costurile de combatere a pestei porcine africane. Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

inca un caz pierdut de Romania la CEDO. Statul trebuie sa achite daune de sase mii de euro pentru un magistrat sanctionat disciplinar

Inca un caz pierdut de Romania la CEDO. Statul trebuie sa achite daune de sase mii de euro pentru un magistrat sanctionat disciplinar pentru ca, in calitatea sa de purtator de cuvant, a dat detalii.

PENTRU ACEST AN Electroarges majoreaza suma destinata investitiilor, pana la 3,87 milioane euro

Consiliul de Administratie al Electroarges ELGS) a aprobat majorarea plafonului Programului de Investitii pentru acest an, la suma de 3,87 milioane de euro, reprezentand in totalitate fonduri proprii, se arata intr-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fonduri europene: 25 milioane Euro, realocati pentru proiecte IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat joi, modificarea Programului Operational Competitivitate POC) 2014-2020 al Romaniei. Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut firmelor mici si mijlocii IMM) din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii, a informat Comisia Europeana intr-un comuncat remis StartupCafe. ro.

RECORD LA CSALB: Costul unui credit a scazut cu aproape 39.000 de euro pentru un consumator

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) a anuntat, astazi, ca a solutionat cel mai important caz al sau, din punct de vedere valoric, iar un consumator din Bucuresti a obtinut o reducere de aproape 39. 000 de euro a sumei de rambursat, in urma negocierii cu banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2406 seconds )