Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Romania are nevoie de un partid de stanga puternic, cu viziune, modern si adaptat noilor cerinte

PSD a reusit intr-un timp scurt si printr-un program de reconstructie sa ajunga de la un scor de 20% la peste 30%, a declarat astazi presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu.

Lideri PSD Salaj, dignosticati cu COVID - 19. Vineri s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Mai multi lideri PSD Salajau fost depistati cu Covid-19si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale,cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti.

Trei lideri PSD Salaj, infectati cuSARS-CoV-2. Recent, s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului. Sambata, s-au simtit rau si au fost confirmati pozitiv.

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Vesti proaste pentru Marcel Ciolacu. Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmati cu coronavirus.

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )