Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marea Britanie: Laburistii cer timp si un al doilea referendum pentru Brexit

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Laburistii cer timp si un al doilea referendum pentru Brexit

Opozitia laburista din Parlamentul britanic a depus un amendament in care solicita Guvernului condus de conservatoarea Theresa May sa le lase timp alesilor sa examineze mai multe optiuni cu privire la Brexit, inclusiv cea a unui al doilea referendum pe tema iesirii din Uniunea Europeana, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Partidul Laburist: Singurele solutii sunt un nou referendum pentru Brexit sau legaturi strnse cu UE

Singurele optiuni ale Regatului Unit sunt un al doilea referendum pentru Brexit sau faurirea unei relatii economice stranse cu Uniunea Europeana, a transmis duminica Partidul Laburist, principala forta de opozitie din Marea Britanie, potrivit Reuters.

Armata Republicana Irlandeza A DETONAT o bomba in Marea Britanie. Puteai sa vezi mingea de foc de pe strada (VIDEO)

O bomba introdusa intr-o masina a explodat, sambata seara, in orasul Londonderry din Marea Britanie, cu putin timp dupa ce politia primise un avertisment in acest sens, relateaza B1 TV. Anterior.

Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

Jeremy Corbyn, liderul laburistilor din Marea Britanie si principalul artizan al opozitiei, a mai facut un pas spre un nou referendum popular pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza.

Jeremy Corbyn sustine planul parlamentarilor de a forta un al doilea referendum pe tema Brexit

Jeremy Corbyn si-a exprimat sustinerea fata de propunerea de a forta organizarea unui al doilea referendum prin care sa fie consultata populatia cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Corbyn a cedat in fata presiunii exercitate de Partidul Laburist si de membrii Parlamentului britanic, transmite The Telegraph .

JEAN ASSELBORN: Un al doilea referendum justifica amanarea Brexitului

Numai decizia Guvernului britanic de a organiza un al doilea referendum in vederea transarii problemei iesirii din Uniunea Europeana UE) ar putea justifica o amanare a Brexitului.

Anunt important pentru romanii care vor sa ramana in Marea Britanie dupa Brexit. Ce trebuie sa faca

Cetatenii europeni stabiliti in Marea Britanie, inclusiv romanii, pot incepe procedura de solicitare a statutului de rezident permanent, daca doresc sa ramana in aceasta tara dupa Brexit. Guvernul.

Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

Veste buna pentru romanii din Marea Britanie, dupa ce Guvernul britanic a anuntat ca va elimina taxa de 65 de lire sterline perceputa cetatenilor comunitari, care solicita statutul de rezident permanent,.

Premierul May, discurs vital pentru Brexit in Parlament! Ministru german: Shakespeare n-ar fi putut scrie o tragedie mai buna decat cea pe care o vedem astazi in Marea Britanie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va incerca sa iasa din impasul in care a intrat Brexitul, luni, atunci cand se va adresa Parlamentului cu noi propuneri, care se concentreaza, in principal, pe.

Roman acuzat in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow

Un barbat de origine romana a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow, in Ajunul Craciunului, informeaza B1 TV. Romanul se va prezenta marti in fata.

Merkel spune ca Marea Britanie va iesi din UE cu un acord

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca va face tot ce poate pentru a se asigura ca Marea Britanie va parasi UE cu un acord, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )