Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea alocatiilor copiilor: Le-am spus si guvernantilor!

Playtech Playtech,
Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea alocatiilor copiilor: Le-am spus si guvernantilor!

Fostul ministru al Muncii sustine ca a gasit o solutie prin care alocatiile copiilor ar putea, intr-adevar, sa fie dublate. Marius Budai a mai declarat ca le-a comunicat si actualilor guvernanti toate aceste informatii. Alaturi de anumite indicatii despre sursa de finantare pentru aceste drepturi banesti ale copiilor. Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea . continuă pe Playtech

Dancila ii transmite lui Orban sa o sune daca nu gaseste bani pentru dublarea alocatiilor

Presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca Guvernul Orban trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa puna in practica legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, iar daca nu gaseste solutii, sa sune la Guvernul PSD.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor copiilor: Nu se poate aplica imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resursele

Masura dublarii alocatiilor nu va putea fi aplicata imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resurse, a sustinut miercuri presedintele Klaus Iohannis, care cu o zi in urma a promulgat aceasta lege initiata de PSD. El a sustinut ca a promulgat actul normativ pentru ca este in regula, dar problema care trebuie rezolvata tine de bugetul de stat.

Dublarea alocatiilor copiilor, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Guvernul Orban, obligat sa aplice legea la prima rectificare bugetara, in luna iulie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Conform noului act normativ, alocatia ajunge la 600 de lei pentru copiii de pana la 2 ani pana la 3 ani pentru copiii cu dizabilitati) si la 300 de lei pentru cei cu varste intre 2 si 18 ani.

Guvernul nu are bani pentru dublarea alocatiilor. Ministrul Muncii: Nu se poate face peste noapte.Cel mai probabil in iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Cheltuieli de 6 miliarde de lei pentru dublarea alocatiilor. Violeta Alexandru: Resursele financiare n-au fost prevazute in bugetul pe 2020 si ramane sa vedem care sa fie solutia (VIDEO)

PNL isi doreste ca alocatiile sa creasca, dar acest lucru presupune o cheltuiala bugetara de 6 miliarde de lei, astfel ca Guvernul Orban o sa vada masura ce se executa bugetul pe prima parte a anului.

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Dancila, despre Guvernul Orban: Daca nu gasesc solutii pentru dublarea alocatiilor, sa sune la Guvernul PSD

Am gasit solutia pentru finantare de la UE: jungla, in loc de autostrazi!

Organizatiile nonguvernamentale de mediu internationale ar putea cere protejarea santierelor autostr.

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, acuza guvernul de iresponsabilitate in privinta alocatiilor

Marius Budai, despre amanarea majorarii alocatiilor pentru copii: Este o iresponsabilitate din partea Guvernului!.

Guvernul amana dublarea alocatiilor copiilor. Care este termenul

Ministrul Violeta Alexandru a cerut joi Guvernului sa amane termenul pentru dublarea alocatiilor pentru copiii, motivul principal fiind ca sumele necesare nu au fost prevazute in buget.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )