Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ministrul Finantelor va participa la reuniunea ECOFIN

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ministrul Finantelor va participa la reuniunea ECOFIN

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, participa in zilele de 4 si 5 decembrie 2019, la Bruxelles, la reuniunile Eurogroup in format extins si la cea a Consiliului Afaceri Economice si Financiare ECOFIN), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, ministrul Finantelor: Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada daca aparatul este supradimensionat si cum isi fac treaba angajatii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, astfel incat sa se analizeze daca aparatul actual este supradimensionat, dar si cum isi face treaba.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, la Antena 3: Ar putea urma disponibilizari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, la Antena 3, ca ar putea urma disponibilizari. Vom vedea. Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca.

Traian Basescu, atac la ministrul Finantelor: Guvernul se compromite

Fostul presedinte Traian Basescu analizeaza rectificarea bugetara a Guvernului PNL si remarca faptul ca ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a comportat ca Mos Craciun, pentru primari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )