Libnet.ro
UNICEF

20:00

Florin Citu, ministrul Finantelor: Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada daca aparatul este supradimensionat si cum isi fac treaba angajatii

B1 B1,
Florin Citu, ministrul Finantelor: Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada daca aparatul este supradimensionat si cum isi fac treaba angajatii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, astfel incat sa se analizeze daca aparatul actual este supradimensionat, dar si cum isi face treaba. continuă pe B1

Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca lui Putin. Nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de Finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Europa Libera: Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca ruseasca de investitii, nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Fiecare minister isi va face audit ca sa verifice daca are prea multi angajati, anunta Florin Citu

Ministrul Finantelor Publice a anuntat, sambata, ca fiecare minister trebuie sa-si faca un audit, pe.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, la Antena 3: Ar putea urma disponibilizari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, la Antena 3, ca ar putea urma disponibilizari. Vom vedea. Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca.

Ministrul de Finante: Fiecare minister va face un audit pentru a vedea daca aparatul este supradimensionat

Fiecare minister trebuie sa faca un audit, pentru a vedea daca aparatul este supradimensionat si, in functie de rezultatul auditului, se vor cauta si solutiile, a declarat, sambata, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a precizat ca la institutia pe care o conduce reorganizarea va aparea in curand.

Citu: Fiecare minister va face un audit pentru a vedea daca aparatul este supradimensionat

Fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, pentru a vedea daca aparatul actual este supradimensionat si pentru a evalua cum isi face treaba fiecare angajat, a declarat, sambata, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, noteaza Agerpres.

Florin Citu afirma ca urmeaza o analiza asupra angajatilor fiecarui Minister

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice a declarat azi, la un post de televiziune, ca in perioada urmatoare se va face un audit asupra fiecarui Minister. Actiunea are scopul de a evalua angajatii institutiilor de stat si de a afla daca aparatul actual este supradimensionat.

Deficitul bugetar se va duce spre 4,4% dupa rectificare. Ministrul Florin Citu: Au mai aparut cateva lucruri pe ultima suta de metri

Deficitul bugetar va fi de 4,4% dupa rectificare, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca diferenta este data de aprobarea plafoanelor noi, potrivit hotnews. ro. Ministrul Finantelor,.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )