Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mircea Badea: Ce as face eu daca as fi Tudorel Toader? As zice asa...

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ce as face eu daca as fi Tudorel Toader? As zice asa...

Mircea Badea i-a transmis un mesaj lui Tudorel Toader, luni seara, in emisiunea in gura presei, dupa interminabilele discutii privind modificararile legislative ale abuzului in serviciu. Ce as face. continuă pe Antena3

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Tudorel Toader face cteva simple precizari dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: OUG pe legile justitiei nu se aplica retroactiv si e n acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Ministrul justitiei Tudorel Toader precizeaza duminica, intr-o postare pe Facebook, ca ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea legilor justitiei nu se poate aplica retroactiv, astfel ca aceasta nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii a procurorilor. De asemenea, el sustine ca in lipsa ordonantei ar fi intrat in vigoare prevederile din lege privind pensionarea anticipata a magistratilor, contrar ingrijorarilor prezidentiale si recomandarilor Comisiei de la Venetia.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )