Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iulia Albu despre tinuta purtata de Dancila la sfintirea Catedralei: Nu e necesar sa se imbrace de parca ar merge cu metroul (FOTO)

B1 B1,
Iulia Albu despre tinuta purtata de Dancila la sfintirea Catedralei: Nu e necesar sa se imbrace de parca ar merge cu metroul (FOTO)

Premierul Viorica Dancila s-a numarat printre politicienii care au participat duminica la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Tinuta aleasa, insa, n-a impresionat-o prea tare pe fashion-editorul Iulia. continuă pe B1

Iulia Albu despre tinuta purtata de Dancila la sfintirea Catedralei: Nu e necesar sa se imbrace de parca ar merge cu metroul (FOTO)

Premierul Viorica Dancila s-a numarat printre politicienii care au participat duminica la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Tinuta aleasa, insa, n-a impresionat-o prea tare pe fashion-editorul Iulia.

Radu Banciu, despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Coana Dancila a fost prima care a plecat de acolo pentru ca mare lucru de cumparat nu era(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, care a avut loc duminica. 000 de oameni au fost prezenti la aceasta.

Preotul Tanasescu, despre romanii care s-au plans ca au stat inghesuiti la sfintirea Catedralei: Suntem prea saraci, dar avem gura prea mare

Preotul Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, a declarat caBiserica nu poate fi facuta vinovata pentru faptul ca romanii s-au ingramadit la sfintirea Catedralei.

Ce spune un preot despre limuzinele afisate de capii Bisericii Ortodoxe la sfintirea Catedralei Neamului: Sunteti invidiosi

Preotul Eugen Tanasescu a gasit o replica incredibila pentru cei care se intreaba despre limuzinele cu care mai-marii Bisericii Ortodoxe Romane au sosit la sfintirea Catedralei Mantuirii.

Preotul Tanasescu, despre limuzinele afisate de capii Bisericii la sfintirea Catedralei Neamului: Stiu, sunteti invidiosi ca nu apucati si voi o tura cu ele

Preotul Eugen Tanasescu a gasit o explicatie pentru cei care se intreaba despre limuzinele cu care mai-marii Bisericii Ortodoxe Romane au sosit la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului.

RAZBOI in SHOWBIZ! Iulia Albu o ATACA pe Ozana Barabancea! Este o imagine de marioneta a unui ventriloc mai putin priceput.

Cunoscuta pentru declaratiile ei socante, Iulia Albu si-a ales acum o noua tinta - pe jurata emisiunii Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea. Iulia s-a luat de tinuta artistei, dupa ce aceasta a reusit.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

LIVE VIDEO Zeci de mii de credinciosi la sfintirea Catedralei Nationale. Cine are acces in interior la slujba

Peste 30. 000 de credinciosi din intreaga tara si 2. 000 de invitati oficiali sunt asteptati, duminica, la sfintirea Catedralei Nationale, evenimentul fiind organizat de Patriarhia Romana. in interiorul lacasului de cult vor intra doar invitatii oficiali, iar credinciosii vor sta pe esplanada din fata Catedralei si vor putea urmari slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate.

LIVE VIDEO Peste 30.000 de credinciosi si 2.000 de invitati oficiali la sfintirea Catedralei Nationale. Cine are acces in interior la slujba

Peste 50. 000 de credinciosi din intreaga tara si 2. 000 de invitati oficiali participa, duminica, la sfintirea Catedralei Nationale, evenimentul fiind organizat de Patriarhia Romana. in interiorul lacasului de cult au intrat doar invitatii oficiali, iar credinciosii stau pe esplanada din fata Catedralei si vor putea urmari slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate.

LIVE VIDEO Zeci de mii de credinciosi si 2.000 de invitati oficiali la sfintirea Catedralei Nationale. Cine are acces in interior la slujba

Peste 30. 000 de credinciosi din intreaga tara si 2. 000 de invitati oficiali participa, duminica, la sfintirea Catedralei Nationale si la Liturghie, evenimentul fiind organizat de Patriarhia Romana. in interiorul lacasului de cult au intrat doar invitatii oficiali, iar credinciosii stau pe esplanada din fata Catedralei si vor putea urmari slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )