Libnet.ro
UNICEF

01:05

La ce a renuntat Alexandru Arsinel din cauza sanatatii precare. Ultima oara am fost acum trei ani

B1 B1,
La ce a renuntat Alexandru Arsinel din cauza sanatatii precare. Ultima oara am fost acum trei ani

Alexandru Arsinel a renuntat de ceva timp la plecatul in vacanta din cauza problemelor de sanatate peste care a tot dat. De asemenea, sotia sa este la pat, din cauza unui accident suferit in urma cu doi. continuă pe B1

INCENDIAR! Marele SECRET al lui Alexandru Arsinel! STELA POPESCU nu a aflat niciodata asta! Totul a iesit la lumina

Alexandru Arsinel, celebrul actor de comedie, are venituri impresionante la varsta de 79 de ani. Alexandru Arsinel are un venit lunar de 6. 000 de euro, conform ultimei declaratii de avere depusa de managerul.

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

ISU Bucuresti-Ilfov actioneaza n Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si n Pasajul Jilava n urma ploii abundente

ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca actioneaza duminica dupa-amiaza in Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, si in Pasajul Jilava in urma ploii abundente care afectat Capitala si zonele invecinate.

Un bebelus de 11 luni din Botosani a murit din cauza rujeolei. Este cel de-al 57-lea deces nregistrat de la debutul epidemiei

Un bebelus de 11 luni din judetul Botosani a murit din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al 57-lea deces inregistrat in Romania de la debutul epidemiei, au anuntat, vineri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), transmite News. ro. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 14. 142, 271 de cazuri fiind raportate in ultima saptamana.

Iasi: 14 copii au ajuns la spital din cauza mncarii de la serbarea de sfrsit de an

Un numar de 14 copii din localitatea Dolhesti, judetul Iasi, au ajuns duminica la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva, dupa ce au consumat alimente la serbarea de sfarsit de an, transmite news. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )