Libnet.ro
UNICEF

16:15

Autopsia lui Costin Marculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi facut infarct in urma cu doua-patru zile

B1 B1,
Autopsia lui Costin Marculescu. Cauza decesului: Actorul ar fi facut infarct in urma cu doua-patru zile

Actorul Costin Marculescu a fost gasit decedat in apartamentul sau de catre politisti, dupa ce vecinii au anuntat autoritatile. Locatarii blocului nu il mai vazusera pe actor de cateva zile, iar cainele s. continuă pe B1

Noi detalii despre autopsia lui Costin Marculescu. Ce au gasit legistii

Avem noi date din raportul autopsiei in cazul actorului Costin Marculescu.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Costin Marculescu a murit. Actorul a fost gasit fara viata in propria casa

Actorul Costin Marculescu s-a stins din viata la varsta de 50 de ani.

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

Maxy, catelul care l-a iubit pana la moarte pe Costin Marculescu. De unde il salvase actorul

Singurul prieten fidel al actorului Costin Marculescu, gasit mort in casa, a fost pana in ultima clipa cainele sau, Maxy. La fel ca si in cazul Cristinei Topescu, patrupedul a fost nedespartit de stapanul sau. De altfel, acesta este si cel care a dat alarma in bloc, avertizandu-i pe vecini cu latratul sau neintrerupt, presimtind parca sfarsitul stapanului sau.

Motivul divortului dintre Costin Marculescu si Ella Nae. Actorul a iubit-o enorm, dar ar fi suferit o mare dezamagire

Viata regretatului Costin Marculescu ar putea fi demna de un roman. Actorul in varsta de 50 de ani, al carui trup neinsufletit a fost gasit in apartamentul sau, a trait experiente demnde de povestit mai.

Costin Marculescu a murit in urma unui infarct. Ce afectiuni avea actorul

Actorul Costin Marculescu a murit in urma unui infarct, arata certificatul medical constatator al decesului. in document, medicii legisti au stabilit ca decesul a survenit in urma unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Ca afectiuni, artistul suferea de miocardofibroza si ateroscleroza aorto-coronariana, potrivit documentului.

VIDEO. Scena din Liceenii care l-a facut celebru pe Costin Marculescu: broastele la ora de matematica

Costin Marculescu a fost un actor de exceptie, iar disparitia lui brusca i-a indurerat pe fanii productiilor de succes in care acesta a jucat. La doar 17 ani, actorul a primit un rol in filmul Liceenii,.

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia .

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )