Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viviana Sposub are COVID-19. Care este starea concurentei de laFerma: Vom sta izolati la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Viviana Sposub are COVID-19. Care este starea concurentei de laFerma: Vom sta izolati la domiciliu

Dupa ce in urma cu doua zile, actorul George Burcea 32 de ani) a fost depistat cu SARS-CoV-2, Viviana Sposub a decis sa se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv. Prezentatoarea TV s-a izolat deja in casa si i-a anuntat pe cei cu care a intrat in contact in ultimele zile. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cum a reactionat fostul sot al Annei Lesko, atunci cand a vazut-o in ipostaze tandre la Ferma! Sarutul cu Viviana Sposub l-a scos din minti pe Dj Vinnie

Desi s-au despartit de mai bine de un an si jumatate si fiecare este liber sa faca ce vrea, fostul iubit al Annei Lesko a fost extrem de dezamagit sa o vada pe artista in bratele altor barbati Anna Lesko, sarut pasional cu Viviana Sposub! Noul sezon al emisiunii Ferma Pro TV) a inceput in .

George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita. Cum se simte Viviana Sposub dupa ce s-a infectat

In cursul zilei de ieri George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Astazi vin noi informatii care spun ca si actuala iubita a actorului, Viviana Sposub ar fi fost depistata pozitiv. George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita Vineri va relatam despre faptul ca actorul George Burcea, a fost .

Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

Viviana Sposub a decis sa isi facatestul PCR pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. in cursul zilei de astazi vedeta a primit si rezultatul, care, din nefericire, i-a adus o veste la care nu.

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si .

Care este situatia lui Ianis Hagi la Rangers. Gerrard a explicat ce se intampla

Glasgow Rangers a obtinut o victorie foarte importanta in fata rivalei Celtic, in Old Firm Derby, scor 2-0. Fundasul central Goldson a marcat o dubla in fata rivalei, iar Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve. Steven Gerrard l-a ales pe Brandon Barker in detrimentul atacantului roman, desi fanii lui Rangers nu au .

STUDIU: Care este riscul de infectare cu Covid-19 in avion

Un studiu arata care este gradul de infectare atunci cand ne aflam in avion. Gradul de a ne infecta cu Covid-19 in timoul unui zbor este unul scazut, daca oamenii respecta masurile impuse, sustin.

Cu cati bani traiesc lunar Adriana Iliescu si fata ei. Care este adevarul, de fapt, despre Eliza

Adriana Iliescu si Eliza se descurca greu cu banii, dar cu toate astea sunt fericite ca se au si traiesc fiecare minut. Cu cati bani reusesc sa-si duca viata de o zi pe alta cele doua? Desi traiesc modest, se bucura de fiecare clipa. Adriana Iliescu reuseste sa-i ofere un trai modest fiicei sale Adriana .

Proiect PSD: inchisoare pentru ministrii care refuza in mod repetat sa se prezinte la lucrarile comisiei parlamentare permanente la care este invitat

Parlamentarii PSD au depus opropunere legislativacare prevede ca refuzul repetat al unui membru al Guvernului de a se prezenta la lucrarile comisiei parlamentare permanente la care este invitat ar putea fi.

CORONAVIRUS |Care este motivul pentru care cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump nu va fi disponibil la nivel mondial

Cocktailul de anticorpi primit de presedintele Donald Trump, care a fost infecatat cu COVID-19, nu va putea fi disponibil la nivel mondial deoarece este imposibil sa fie produse suficiente doze. Nu vom putea.

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu primesc de cateva saptamani apa calda in parametri Care este explicatia si cand se rezolva problema

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu au apa calda in parametri de cateva saptamani. Principala cauza este intrarea in revizie a CET Grivita, administrat de Consiliul Local Sector 1, a declarat pentru HotNews. ro Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura din Bucuresti. CET-ul a intrat in revizie pe 28 septembrie, iar lucrarile se vor termina saptamana viitoare, luni, iar de atunci zonele afectate vor reveni la normal, potrivit sursei citate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )