Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Budeanu a fost externat, dupa mai mult de trei saptamani. Mesajul cantaretul de la 3 Sud Est, care a suferit complicatii grave provocate de COVID-19

B1 B1,
Mihai Budeanu a fost externat, dupa mai mult de trei saptamani. Mesajul cantaretul de la 3 Sud Est, care a suferit complicatii grave provocate de COVID-19

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a fost externat vineri, dupa mai bine de trei saptamani in care s-a luptat pentru viata, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Cantaretul a transmi. continuă pe B1

Studiu: Simptomele de Covid-19, resimtite dupa mai mult de sase saptamani in unul din trei cazuri

Un studiu stiintific publicat marti arata ca simptomele de Covid-19 precum oboseala, insuficienta respiratorie sau pierderea gustului, se pot prelungi mai mult de sase saptamani la unul din trei cazuri.

Singurul supravietuitor dupa incendiul de la Piatra Neamt a fost externat

Singurul supravietuitor din cei sase pacienti dusi la spitalul de la Letcani in urma incendiului de la Spitalul Judetean Neamt a fost externat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Florin Rosu, scrie News.

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul Piatra Neamt a fost externat

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt fost externat vindecat de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a declarat, vineri, pentru Mediafax, directorul institutiei, Florin Rosu.

Alex Bodi, distrus in puscarie. Este halucinant ce-i lipseste cel mai mult dupa gratii

Procurorii au documentat pas cu pas toate infractiunile retelei din care facea parte Alex Bodi inca din 2014. Abia dupa 6 ani au actionat, cand una dintre victime, chiar fosta sotie a controversatului afacerist din Medias, a decis sa povesteasca totul. Astfel, din 13 noiembrie barbatul sta in spatele gratiilor. El ar fi ajuns acum .

7 din 10 romani se tem mai mult de spitalizare decat de infectarea cu SARS-CoV2

Unu din doi romani considera ca pandemia COVID-19 i-a afectat puternic sau foarte puternic stilul de viata, iar peste 70% dintre ei sunt de parere ca sezonul de raceala si gripa vine cu mai multe pericole decat in mod obisnuit, arata un studiu realizat toamna aceasta de Coalitia Romania Sanatoasa. Majoritatea respondentilor se tem mai mult de spitalizare 69,46%) decat de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV 2) si consecintele COVID-19 49,7%).

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

Studiu: Doar 1 din 10 romani si-ar dori sa revina fizic la job Activitatile care le lipsesc cel mai mult

Un studiu Reveal Marketing Research arata ca doar unul din zece romani si-ar dori sa revina fizic la job. in schimb, romanii duc dorul deplasarilor si iesirilor in oras: 38% si doresc cel mai mult sa.

Trei tineri au fost arestati dupa ce au intrat intr-o casa sub pretextul ca ofera faina din partea unui partid

Treibarbati din judetul Galati aufost arestatipreventiv pentru acuzati de furt calificat siinselaciune, dupa ce au intratintr-o casa din municipiul Brad, sub pretextul ca.

INS: Preturile de consum au crescut cu 2,1% in luna noiembrie 2020 comparativ cu aceeasi luna din 2019 Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Institutul National de Statistica anunta ca preturile de consum au crescut cu 2,1% in luna noiembrie fata de aceeasi luna din 2019. Cele mai mari scumpiri au fost inregistrate la marfurile alimentare o.

Rata inflatiei a scazut la 2,1%, in noiembrie. Luna trecuta cel mai mult s-au scumpit ouale, fructele proaspete, mierea de albine si uleiul. Ieftiniri au fost la citrice si cartofi

Rata anuala a inflatiei a scazut la 2,1%, comparativ cu 2,24% in luna anterioara, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Asa cum am spus de multe ori, faptul ca inflatia scade, nu inseamna ca se ieftinesc produsele. Pretul acestora a crescut putin mai incet. Exact cum spune si INS chiar in primul paragraf, preturile de consum au crescut cu 2,1%.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )