Libnet.ro
UNICEF

09:15

Informatii de ULTIMA ORA despre : Din pacate e adevarat...

B1 B1,
Informatii de ULTIMA ORA despre : Din pacate e adevarat...

Si s-au casatorit civil in urma cu aproximativ doi ani si au impreuna o fetita. Vedeta a marturisit ca se gandesc sa faca si cununia religioasa. O sa vedem, nu ma. continuă pe B1

Simona Halep, precizari de ultima ora despre hernia de disc. Ce va face

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, iar reactia fanilor a venit imediat. Mai mult, au aparut tot felul de scenarii privind viitorul sportivei in.

Domnul Nicu a murit... Anuntul trist a fost facut de : Drama fara margini in showbiz...

Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata miercuri. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii de miercuri, in momentul i care a aflat ca domnul Nicu a murit.

A MURIT! a facut ANUNTUL SOC! Drama fara margini in showbiz...

Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata miercuri. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii de miercuri, in momentul i care a aflat ca domnul Nicu a murit.

RASTURNARE DE SITUATIE! in sfarsit RECUNOASTE: A meritat sa ma iNDRAGOSTESC de el...

I-a facut o superba declaratie de dragoste partenerului ei de viata, . in fiecare zi ne intampina cu un zambet larg si ne face sa ne simtim importante. in fiecare zi.

UDMR, despre motiunea pe Transporturi: Din pacate nu am vazut solutii

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Atilla, considera ca Romania trebuie sa recupereze intarzierile din domeniul infrastructurii, in caz contrar ministrii transporturilor urmand sa se confrunte cu motiuni.

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Cutremur in lumea manelelor, toata lumea a izbucnit in lacrimi! Anuntul trist a fost facut: Din pacate regele Nicolae Guta...

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit lui Guta un copil, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai precis aceasta a hotarat sa.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba despre iubitul regretatei soliste...

A trecut mai bine de cinci luni de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale,.

RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate, fostul primar...

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin mom.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )