Libnet.ro
UNICEF

15:00

UDMR, despre motiunea pe Transporturi: Din pacate nu am vazut solutii

Antena3 Antena3,
UDMR, despre motiunea pe Transporturi: Din pacate nu am vazut solutii

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Atilla, considera ca Romania trebuie sa recupereze intarzierile din domeniul infrastructurii, in caz contrar ministrii transporturilor urmand sa se confrunte cu motiuni. continuă pe Antena3

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba despre iubitul regretatei soliste...

A trecut mai bine de cinci luni de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale,.

Deschide gura si respira! TRAGEDIE la Exatlon: Din pacate, e vorba despre... Ce se iNTAMPLA cu emisiunea...

Razboinica Beatrice din sezonul doi al Exatlon s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla. Tanara s-a plans ca nu-si mai.

, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

A aflat chiar in timpul emisiunii pe care o modereaza ca unul dintre concurentia incetat din viata. Reporterul show-ului a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi acestuia .

A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )