Libnet.ro
UNICEF

06:00

RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate, fostul primar...

B1 B1,
RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate, fostul primar...

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin mom. continuă pe B1

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

Din pacate, de data aceasta chiar e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de iNDRAGITA artista Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de multe persoane pe care le credea prietene. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu ca as avea 100% incredere in ei, dar eu,.

Cutremur in lumea manelelor, toata lumea a izbucnit in lacrimi! Anuntul trist a fost facut: Din pacate regele Nicolae Guta...

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit lui Guta un copil, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai precis aceasta a hotarat sa.

Domnul Nicu a murit... Anuntul trist a fost facut de : Drama fara margini in showbiz...

Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata miercuri. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii de miercuri, in momentul i care a aflat ca domnul Nicu a murit.

Miracol in SHOWBIZ! Viorel Lis, aparitie surpriza in public! OANA LIS si-a frecat ochii! La asta nimeni nu se astepta (FOTO)

Oana Lis a postat o fotografie cu Viorel Lis la masa, pe pagina sa de Facebook. Cu Vio la iarba verde, a scris blonda in dreptul imaginii. Prietenii virtuali s-au bucurat sa vada ca Viorel Lis se simte mai.

Viorel Lis nu va mai fi vazut la bratul sotiei sale. Care este motivul

Oana 39 de ani) si Viorel Lis 74 de ani) nu traverseaza cea mai roz perioada a relatiei lor! De cand fostul primar al Capitalei s-a imbolnavit, certurile si problemele s-au instalat in casa.

Oana l-a ABANDONAT pe Viorel Lis? S-a afisat cu un barbat misterios: Ce repede l-ai agatat (FOTO)

Desi Viorel Lis nu are o stare de sanatate foarte buna, Oana iese din ce in ce mai des in oras cu prietenii ei. in acest weekend, blondina s-a afisat cu un barbat misterios si a postat imaginea pe retelele.

E ca si MORT... Oana tocmai a facut anuntul TRIST: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Scurta istorie a ceasului. Primul mecanism portabil a fost facut acum 518 ani si era cat un puc de hochei

Cu toate ca inventia exista de atatea secole, ceasul de mana a devenit o certitudine si a fost folosit la scara larga de-abia in Primul Razboi Mondial, din cauza ca soldatilor le venea destul greu sa afle ora consultand ceasul de buzunar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )