Libnet.ro
UNICEF

23:30

Da, din pacate e adevarat! Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat! Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A. continuă pe B1

Rauri de LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Drum bun, maestre! Marele actor PLEACA departe de tara. Din pacate, Florin Piersic...

Pe 27 ianuarie, Florin Piersic implineste 84 de ani, dar fanii din Romania nu il vor mai avea alaturi.

Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Andreea Banica si sotul ei si-au luat o binemeritata vacanta in Maldive. Diva s-a pozat in costum de baie, alaturi de sotul ei. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistica autohtona. Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie Andreea Banica si sotul ei si-au lasat copiii .

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

Vremea se schimba radical. Cand vin ninsorile peste Romania. ANM a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va schimba in intreaga tara, incepand de miercuri seara, cand sunt anuntate ninsori, in special in zona Carpatilor Meridionali-Orientali, in Transilvania si Moldova. in weekend, vremea se va incalzi din nou si vor fi 12-14 grade Celsius. Prognoza meteo ANM: Vremea .

Cutremur monden! MIHAELA BORCEA a facut anuntul in lacrim! Da, are legatura cu CRISTI BORCEA! De data asta a patit-o GRAV

Cristi Borcea a implinit 50 de ani de curand, motiv pentru careMihaela Borcea i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Pentru ca azi e o zi speciala pentru tine, iti doresc din.

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )