Libnet.ro
UNICEF

11:45

Detalii CUTREMURATOARE! Denisa Manelista, fara sprijin FINANCIAR! Primea BANI din programul de protectie SOCIALA Bani de liceu

B1 B1,
Detalii CUTREMURATOARE! Denisa Manelista, fara sprijin FINANCIAR! Primea BANI din programul de protectie SOCIALA Bani de liceu

Cantareata Denisa Manelista are acum o stabilitate financiara pe care multi oameni o vor. insa lucrurile nu au stat mereu asa pentru vedeta. A absolvit 8 clase la scoala din Stefanesti, apoi s-a. continuă pe B1

Denisa Manelista, o noua INTERNARE la SPITAL! A fost dusa de URGENTA la medic! CRUNTA maladie ii afecteaza si alte ORGANE

Solista Denisa Manelista a fost trasportata de urgenta la spital acum trei zile. Sanatatea ei a fost pusa din nou in pericol, iar vedeta a avut nevoie de consultul medicilor de specialitate,.

Denisa Manelista a SLABIT ingrozitor! Starea ei s-a imbunatatit, dar a pierdut peste 10 kilograme! Ce urmeaza sa faca

In urma tratamentelor pe care le urmeaza, Denisa Manelista a inceput sa se simta din ce in ce mai slabita, corpul ei primind foarte multe pastile care i-au dat metabolismul peste cap,.

Denisa Manelista a SLABIT ingrozitor! A pierdut peste 10 kilograme! Care este starea ei in acest moment

In urma tratamentelor pe care le urmeaza, Denisa Manelista a inceput sa se simta din ce in ce mai slabita, corpul ei primind foarte multe pastile care i-au dat metabolismul peste cap,.

Curatenie in lista de PRIETENI! Cum vrea Denisa Manelista sa scape de profitori

Denisa Manelista se bucura de o popularitate foarte mare in randul prietenilor acum cateva luni. insa datorita starii de sanatate precare multi au incetat sa o mai sune.

Denisa Manelista primeste o LOVITURA GREA! Fostul IUBIT arunca BOMBA: Si gata, acum sa ne... (FOTO)

Daca problemele grave de sanatate cu care se confrunta Denisa Manelista in aceasta perioada erau suficiente, acum vedeta primeste inca o lovitura grea din partea fostului iubit. Cantareata i.

Axinte iNGROZIT de vestea ca Denisa Manelista este BOLNAVA! A mers la spital sa o viziteze

Lumea mondena vuieste cu informatii despre starea de sanatate a cantaretei Denisa Manelista. Vedeta are o stare de sanatate jubreda dupa ce a aflat ca sufera de o boala grava a ficatului. Atunci.

Denisa Manelista a luat o decizie care i-a disperat pe medici: Artista renunta la tratamentul medical!

Denisa Manelista, cea care a aparut in presa foarte des in ultimele zile, se simte din ce in ce mai bine, insa actiunile ei i-au suparat pe medici. Dupa ce starea sa de sanatate s-a.

Sfatul terapeutului pentru Denisa Manelista! Ce trebuie sa faca vedeta in fiecare zi pentru a se insanatosi

Vesti imbucuratoare pentru apropiatii solistei Denisa Manelista. Se pare ca in ultimele zile vedeta s-a simtit mai bine datorita unui tratament naturist pe care il urmeaza. Dupa o perioada.

Liviu Guta rupe tacerea despre Denisa Manelista! Are toate informatiile despre starea ei actuala de sanatate

A aparut in presa o declaratie a unui apropiat al Denisei Manelista care spunea ca de fapt vedeta nu ar fi chiar atat de grav bolnava, ci isi face publicitate. Liviu Guta a decis sa vorbeasca.

Sfatul doctorului Cristian Andrei pentru Denisa Manelista: Ia in considerare ce spun doua persoane

Doctorul Cristian Andrei a vorbit despre starea de sanatate a Denisei Manelista si i-a dat si cateva sfaturi. Sa ia in considerare ce spun doua persoane apropiate ei, a afirmat acesta,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )