Libnet.ro
UNICEF

01:05

Denisa Manelista a SLABIT ingrozitor! A pierdut peste 10 kilograme! Care este starea ei in acest moment

B1 B1,
Denisa Manelista a SLABIT ingrozitor! A pierdut peste 10 kilograme! Care este starea ei in acest moment

In urma tratamentelor pe care le urmeaza, Denisa Manelista a inceput sa se simta din ce in ce mai slabita, corpul ei primind foarte multe pastile care i-au dat metabolismul peste cap,. continuă pe B1

Denisa Manelista a SLABIT ingrozitor! Starea ei s-a imbunatatit, dar a pierdut peste 10 kilograme! Ce urmeaza sa faca

In urma tratamentelor pe care le urmeaza, Denisa Manelista a inceput sa se simta din ce in ce mai slabita, corpul ei primind foarte multe pastile care i-au dat metabolismul peste cap,.

Curatenie in lista de PRIETENI! Cum vrea Denisa Manelista sa scape de profitori

Denisa Manelista se bucura de o popularitate foarte mare in randul prietenilor acum cateva luni. insa datorita starii de sanatate precare multi au incetat sa o mai sune.

Denisa Manelista primeste o LOVITURA GREA! Fostul IUBIT arunca BOMBA: Si gata, acum sa ne... (FOTO)

Daca problemele grave de sanatate cu care se confrunta Denisa Manelista in aceasta perioada erau suficiente, acum vedeta primeste inca o lovitura grea din partea fostului iubit. Cantareata i.

Denisa Manelista a luat o decizie care i-a disperat pe medici: Artista renunta la tratamentul medical!

Denisa Manelista, cea care a aparut in presa foarte des in ultimele zile, se simte din ce in ce mai bine, insa actiunile ei i-au suparat pe medici. Dupa ce starea sa de sanatate s-a.

Sfatul terapeutului pentru Denisa Manelista! Ce trebuie sa faca vedeta in fiecare zi pentru a se insanatosi

Vesti imbucuratoare pentru apropiatii solistei Denisa Manelista. Se pare ca in ultimele zile vedeta s-a simtit mai bine datorita unui tratament naturist pe care il urmeaza. Dupa o perioada.

Denisa Manelista se putea SALVA, dar a luat o decizie SOCANTA! Ce ii poate AGRAVA starea de sanatate

Vestea ca Denisa Manelista se simte mai bine, iar starea ei de sanatate este mai buna i-a bucurat nespus de mult pe fanii cantaretei. Vedeta urmeaza un tratament recomandat de medici, iar sfatul lor este ca.

Sfatul doctorului Cristian Andrei pentru Denisa Manelista: Ia in considerare ce spun doua persoane

Doctorul Cristian Andrei a vorbit despre starea de sanatate a Denisei Manelista si i-a dat si cateva sfaturi. Sa ia in considerare ce spun doua persoane apropiate ei, a afirmat acesta,.

Denisa Manelista mai ascunde si o alta drama: Ti-amintesti cand spuneai sa am incredere in tine? (VIDEO)

Despre boala cumplita care o macina pe Denisa Raducu a aflat toata lumea, dar aceasta nu este singura suferinta a cantaretei. Denisa Manelista pare sa fi avut probleme si in viata personala.

Axinte iNGROZIT de vestea ca Denisa Manelista este BOLNAVA! A mers la spital sa o viziteze

Lumea mondena vuieste cu informatii despre starea de sanatate a cantaretei Denisa Manelista. Vedeta are o stare de sanatate jubreda dupa ce a aflat ca sufera de o boala grava a ficatului. Atunci.

Denisa Manelista, prima fotografie pe Facebook: Cum arata blonda dupa ce i s-au descoperit problemele de sanatate (FOTO)

Dupa ce, timp de o luna, presa a explodat cu stiri despre aceasta si starea ei de sanatate, iar Denisa Manelista a evitat aparitiile in public sau pe retelele de socializare. Cu toate acestea, lucrurile au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )