Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai populara dieta din Romania: Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

B1 B1,
Cea mai populara dieta din Romania: Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Cornelia Rednicpovesteste cum a reusit sa scape de kilogramele in plus, scrie dcnews. ro. continuă pe B1

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala .

Cum au trasat drumarii criminal linia discontinua pe cea mai aglomerata sosea din tara. Previzibil, la 12 ore dupa aplicare, deja avem un accident

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a inlocuit recent stratul de asflat de uzura pe cea mai aglomerata sosea din tara, DN 1, portiunea dintre Cluj-Napoca si Floresti, dar a facut si o serie de modificari in trafic.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

Cea mai bizara planeta din Univers e una plina cu pietre pretioase

Se pare ca pietrele pretioase nu sunt atat de rare precum se credea, ci se afla din abundenta dar nu in adancurile planetei noastre, ci in spatiu. Astronomii au descoperit recent o noua.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Azi trebuia sa-si sarbatoreasca ZIUA de nastere. Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit astazi, pe 2 octombrie, varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Cele mai bune case de pariuri din Romania

Istoria cazinourilor in Romania este destul de veche. Cel mai vechi cazino din Romania a fost const.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )