Libnet.ro
UNICEF

15:00

INTERVIU Florin Dumitrescu: La 17 ani, ca bucatar, castigamde trei ori maimult decat mama

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Florin Dumitrescu: La 17 ani, ca bucatar, castigamde trei ori maimult decat mama

Florin Dumitrescu 33 de ani) s-a hotarat sa devina bucatar deodata, la 14 ani. in primul rand, pentru ca avea nevoie debani pentru o vacanta la mare cu baietii, dar mai ales pentruca se uita la televizor si a fost impresionat de o farfuriecu spanac gatita de un chef italian. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul batut de chef Florin Dumitrescu si ce s-a ales azi de el. Ce a patit dupa ce a primit un cap in gura, in emisiune

Viata barbatului care a fost batut de chef Florin Dumitrescu in 2013, dupa un schimb dur de replici, s-a schimbat complet. A ajuns sa prezinte, la un moment dat, propria emisiune de gatit. El detine un local in Timisoara si are si o academie de cooking. Barbatul batut de chef Florin Dumitrescu e devenit profesor .

CM Schi alpin: Alice Robinson (17 ani) a castigat slalomul urias de la Soelden

Alice Robinson Noua Zeelanda, 17 ani) a castigat sambata slalomul urias de la Soelden Austria), obtinand prima sa victorie in Cupa Mondiala de schi alpin, in proba inaugurala a sezonului, informeaza AFP.

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Joker a doborat recordul de incasari la categoria filmelor interzise minorilor sub 17 ani

Lungmetrajul Joker al Warner Bros. Pictures a devenit filmul din categoria celor interzise minorilor sub 17 ani cu cele mai mari incasari din istorie. Acestea au atins vineri 788,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Adolescent de 17 ani lovit in cap cu o toporisca. A reusit sa supravietuiasca, iar agresorul intentioneaza sa se impace cu victima pentru a scapa de inchisoare

Un adolescent de 17 ani a trecut printr-o experienta traumatizanta in luna iulie a acestui an, atunci cand a fost lovit in cap cu o toporisca de catre un barbat. Incidentul s-a petrecut in.

Politia cauta o tanara de 17 ani din Prahova, data disparuta de acasa

O tanara de 17 ani, din localitatea Gheorghita, judetul Prahova, este cautata de politisti dupa ce a.

Adolescenta de 17 ani, data disparuta in Prahova, a fost gasita de politisti

O adolescenta de 17 ani din Prahova a fost data disparuta. Si-a sunat parintii marti dupa-amiaza si le-a spus ca era intr-o statie de autobuz din Ploiesti. Eleva la liceul UCECOM Spiru.

Adolescenta de 17 ani, din Prahova, data disparuta. Si-a sunat parintii din statia de microbuz, dar nu a mai ajuns acasa

Este alerta in Prahova dupa ce o adolescenta in varsta de 17 ani a fost data disparuta. Fata si-a sunat parintii marti dupa-amiaza cand le-a spus ca se afla intr-o statie de microbuz din Ploiesti si intentiona sa vina acasa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )