Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Antena3 Antena3,
Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe. continuă pe Antena3

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Adolescent de 17 ani lovit in cap cu o toporisca. A reusit sa supravietuiasca, iar agresorul intentioneaza sa se impace cu victima pentru a scapa de inchisoare

Un adolescent de 17 ani a trecut printr-o experienta traumatizanta in luna iulie a acestui an, atunci cand a fost lovit in cap cu o toporisca de catre un barbat. Incidentul s-a petrecut in.

CM Schi alpin: Alice Robinson (17 ani) a castigat slalomul urias de la Soelden

Alice Robinson Noua Zeelanda, 17 ani) a castigat sambata slalomul urias de la Soelden Austria), obtinand prima sa victorie in Cupa Mondiala de schi alpin, in proba inaugurala a sezonului, informeaza AFP.

Joker a doborat recordul de incasari la categoria filmelor interzise minorilor sub 17 ani

Lungmetrajul Joker al Warner Bros. Pictures a devenit filmul din categoria celor interzise minorilor sub 17 ani cu cele mai mari incasari din istorie. Acestea au atins vineri 788,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Politia cauta o tanara de 17 ani din Prahova, data disparuta de acasa

O tanara de 17 ani, din localitatea Gheorghita, judetul Prahova, este cautata de politisti dupa ce a.

Adolescenta de 17 ani, data disparuta in Prahova, a fost gasita de politisti

O adolescenta de 17 ani din Prahova a fost data disparuta. Si-a sunat parintii marti dupa-amiaza si le-a spus ca era intr-o statie de autobuz din Ploiesti. Eleva la liceul UCECOM Spiru.

Adolescenta de 17 ani, din Prahova, data disparuta. Si-a sunat parintii din statia de microbuz, dar nu a mai ajuns acasa

Este alerta in Prahova dupa ce o adolescenta in varsta de 17 ani a fost data disparuta. Fata si-a sunat parintii marti dupa-amiaza cand le-a spus ca se afla intr-o statie de microbuz din Ploiesti si intentiona sa vina acasa.

O fetita de sapte ani a murit dupa ce poarta de fotbal din curtea scolii a cazut peste ea

O fata in varsta de 7 ani a murit, miercuri seara, in localitatea Crancesti, din judetul Bihor, dupa ce peste ea a cazut o poarta de fotbal aflata pe terenul de fotbal al scolii.

INTERVIU Florin Dumitrescu: La 17 ani, ca bucatar, castigamde trei ori maimult decat mama

Florin Dumitrescu 33 de ani) s-a hotarat sa devina bucatar deodata, la 14 ani. in primul rand, pentru ca avea nevoie debani pentru o vacanta la mare cu baietii, dar mai ales pentruca se uita la televizor si a fost impresionat de o farfuriecu spanac gatita de un chef italian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )