Libnet.ro
UNICEF

13:30

SOC total in Romania! ELODIA GHINESCU, gasita la 12 ani de la DISPARITIE! Doamne, ce TRANSFORMARE! E BREAKING NEWS

B1 B1,
SOC total in Romania! ELODIA GHINESCU, gasita la 12 ani de la DISPARITIE! Doamne, ce TRANSFORMARE! E BREAKING NEWS

A fost stirea SOC a anului! Avocata Elodia Ghinescu a disparut in urma cu 12 ani si nu a fost gasita nici pana acum. Acest caz varamane unul dintre cele mai controversate cazuri ale Politiei. continuă pe B1

Soc total: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Reactia halucinanta a unor profesori in cazul unei fetite care s-a ranit grav in zona genitala: Au lasat-o acasa plina de sange in grija unui copil de 12 ani

O eleva de sapte ani, din comuna suceveana Patrauti, a cazut de pe o balustrada, in timpul unei pauze, lovindu-se in zona genitala. in loc sa sune la 112, directoarea scolii si invatatoarea fetei au dus-o acasa, lasand-o in grija unui frate de 12 ani. in tot acest timp parintii erau la munca. Copila a ajuns, in cele din urma, la spital si a fost operata.

Ea este romanca de 12 ani care il poate DETRONA pe Donal Trump dintr-un CLICK. Hackerita care a dat clasa expertilor americani

O fetita de doar 12 ani, pe jumatate romanca, a testat si gasit vulnerabilitati informatice in sistemul electronic de vot din Statele Unite ale Americii. Hackerita Bianca Lewis vine la Bucuresti,.

Hacker la 12 ani: cine este tanara, pe jumatate romanca, prezenta la DefCamp 10

O hackerita in varsta de doar 12 ani a facut valuri la nivel global cand a gasit vulnerabilitati informatice in sistemul electronic de vot din SUA. Ea este de origine romana si va fi.

Botosani: Baiat de 12 ani, cautat de politisti dupa ce a plecat de acasa catre stana concubinului mamei sale si nu a ajuns acolo

Un baiat in varsta de 12 ani este cautat de politisti din Botosani, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a plecat de acasa catre stana concubinului mamei sale, dar nu a mai ajuns acolo, iar mama sa a cerut ajutorul autoritatilor marti seara.

O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost accidentata de tren, in timp ce traversa calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti audio in urechi, partea inferioara a piciorului.

Un barbat de 35 de ani s-a casatorit cu iubita lui de 12 ani, in ziua inmormantarii ei. Reactia familiei fetei

Eveniment socant! Un barbat in varsta de 35 de ani a decis sa-si uneasca destinul cu iubita sa in varsta de numai 12 ani. Mai surprinzator a fost faptul ca fetita era decedata, asa ca totul s-a petrecut in ziua ceremoniei de inmormantare a fetei. Un barbat de 35 de ani s-a casatorit cu iubita .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )