Libnet.ro
UNICEF

18:15

TEO TRANDAFIR, din nou BOLNAVA! Mesajul EMOTIONANT al indragitei vedete tv (VIDEO)

B1 B1,
TEO TRANDAFIR, din nou BOLNAVA! Mesajul EMOTIONANT al indragitei vedete tv (VIDEO)

Teo Trandafir a marturisit, pe pagina sa de Facebook, ca se confrunta cu cateva probleme de sanatate. Se pare ca vremea schimbatoare nu i-a priit si a racit. continuă pe B1

PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, va fi eliberat din nou dintr-un centru de detentie din Japonia, dupa depunerea unei cautiuni de 4,5 milioane de dolari stabilita, astazi, de un tribunal din Tokyo, transmite Reuters.

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, dar si una din cele mai bogate, a disparut fara urma anul trecut, toata lumea banuind ca a intrat la inchisoare in urma evaziunii fiscale de care era acuzata. Iata ca nu este asa, iar frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu! .

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

VIDEO Cu cateva zile inainte de Paste, la Ranca ninge din nou

Dupa caderile abundente de zapada de la inceputul acestei luni, la Ranca ninge din nou, cu cateva zile inainte de Paste, iar drumarii din Gorj intervin pentru a curata zapada depusa pe Drumul National 67 C - Transalpina.

Mesajul emotionant al unui fiu a carui mama s-a trezit dupa 27 de ani petrecuti in coma

Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite, s-a trezit dupa 27 de ani petrecuti in coma. Miracolul s-a produs dupa ce a auzit vocea fiului ei, scrie Daily Mail.

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE.

Simona Halep SURPRINDE din nou! Unde si-a petrecut a doua tenismena a lumii prima zi de VACANTA... (VIDEO)

Simona Halep 27 de ani) s-a retras din turneul de la Stuttgart acuzand o accidentare suferita la sold, in timpul semifinalei de Fed Cup in care a fost la cateva ghemuri distanta de a bate selectionata.

Din nou fara dividende la SIF Banat - Crisana

Actionarii SIF Banat - Crisana SIF1) au respins, in adunarea de ieri, propunerea conducerii societatii de a aloca dividende din profitul anului trecut, de circa 77,2 milioane lei, potrivit unor surse apropiate situatiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )