Libnet.ro
UNICEF

12:45

INCENDIAR! Simona Halep, pe felie cu Marcel Pavel?! Gata, totul a iesit la iveala! Asta e BOMBA ANULUI

B1 B1,
INCENDIAR! Simona Halep, pe felie cu Marcel Pavel?! Gata, totul a iesit la iveala! Asta e BOMBA ANULUI

Marcel Pavel a vorbit in premiera despre relatia amicala pe care o are cu Simona Halep. Aceasta i-a interzis sa se fotografieze cu jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, in urma cu cativa ani. Voiam. continuă pe B1

BOMBA MONDENA! I-AU PRINS! Marcel Pavel a recunoscut RELATIA cu SIMONA HALEP! Frumoasa mea, m-am indragostit lulea...

Marcel Pavel a facut o serie de marturisiri socante, despre relatia sa cu celebra tenismena Simona Halep! PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL! VINE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL,.

Halep a rupt orice dialog cu Marcel Pavel: Dezvaluirea facuta de cantaret

In 2014, Simona l-a invitat pe Marcel Pavel la meciul pe care l-a jucat in semifinalele de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard. Acum insa, relatiile s-au racit.

Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open. A fost anuntata oficial

Simona Halep primeste o veste minunata dupa ce a pierdut la Australian Open. Ce le-a reprosat Halep organizatorilor? Si ce s-a intamplat cu preparatorul ei fizic? Simona Halep, veste minunata dupa Australian Open Dupa ce Tennis Circus a surprins-o pe Simona cu o nota mica de doar 5. 5, cei de la Ubi Tennis au fost .

Simona Halep isi lanseaza propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Vestile sunt foarte bune pentru jucatoare de tenis, desi a suferit de curand o infrangere, in cadrul semifinalelor din competitia Australian Open. Simona Halep isi va lansa propriul parfum si produsul cosmetic va putea fi achizitionat incepand cu o data speciala, cea de 8 Martie, din acest an. Simona Halep isi lanseaza propriul parfum Jucatoatoarea .

Clasament WTA: Pe ce loc se afla Simona Halep acum. Noua ordine din tenisul mondial

Noul clasament WTA! Ccum arata acum topul 10 dupa Australian Open si pe ce loc este Simona Halep? Iata care sunt locurile ocupate de celelalte cele mai bune jucatoare de tenis din lume! Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep? Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament mondial, dupa .

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP!

Smiley s-a pozat alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep.

Simona Halep a anuntat ce suma a donat pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a revenit acasa dupa ce a reusit sa ajunga in semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. La sosire, Simona a anuntat ca a donat mai multi bani decat stabilise cu antrenorului ei, Darren.

VIDEO Se intampla in Jamaica Cu cine a fost confundata Simona Halep in timpul unui concurs intre licee

Simona Halep a fost confundata, in timpul unui concurs intre licee, cu o alta jucatoare de tenis. Momentul desfasurat in Jamaica a fost surprins de jurnalistul Ben Rothenberg, care a postat un clip pe contul sau de Twitter.

Digisport: Simona Halep, amendata dupa gestul facut in meciul pierdut cu Garbine Muguruza, la Australian Open

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7. Sportiva noastra a cedat nervos dupa ce a pierdut primul set si si-a facut praf racheta.

Simona Halep, impresionata de Cori Gauff: in curand va castiga un turneu de Grand Slam

Cori Gauff SUA, 15 ani) a impresionat-o pe Simona Halep, romanca declarand ca momentul in care tanara senzatie a tenisului va castiga un turneu de Grand Slam nu este departe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )