Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a anuntat ce suma a donat pentru victimele incendiilor din Australia

B1 B1,
Simona Halep a anuntat ce suma a donat pentru victimele incendiilor din Australia

Simona Halep a revenit acasa dupa ce a reusit sa ajunga in semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. La sosire, Simona a anuntat ca a donat mai multi bani decat stabilise cu antrenorului ei, Darren. continuă pe B1

Simona Halep a anuntat suma donata pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia

Simona Halep a anuntat pe Twitter ca a donat 20. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia.

Digisport: Simona Halep a dezvaluit suma donata dupa incendiile din Australia! Anuntul facut in plina noapte

Simona Halep a anuntat suma totala pe care a donat-o pentru incendiile din Australia. Desi initial nu a vrut sa dezvaluie cati bani va dona, Simo s-a razgandit si a publicat suma pe retelele de socializare. Cu 20. 000 de dolari a decis campioana de la Wimbledon sa ajute victimele incendiului de vegetatie din Australia.

Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Simona Halep a revenit sambata in Romania, chiar cand la Melbourne se juca finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Romanca a declarat ca este multumita de parcursul sau la primul Grand Slam al anului si a anuntat ce va urma pentru ea in perioada urmatoare. Halep a vorbit si despre donatiile pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, dar fara sa precizeze suma.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Simona Halep a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. A urmat si comentariul lui CTP, pentru GSP Live. Ce i s-a intamplat romancei in timpul meciului, cum a comentat gazetarul prestatia sportivei, dar si cum i-a motivat pierderea? CTP explica de ce a pierdut Simona Halep A pornit ca favorita in .

Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Simona Halep a facut o criza de nervi, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Sportiva si-a distrus racheta cu care a jucat si a reactionat in mod agresiv, ca niciodata pana acum. Furia Simonei Halep a fost resimtita odata cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce .

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele.

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj pe Twitter, dupa eliminarea suferita in semifinalele Australian Open, in care spune ca lectia invatata dintr-o infrangere poate fi baza unor mari succese in viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )