Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

ADPM ADPM,
Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

Nicole Murphy, sotia actorului Eddie Murphy, are 50 de ani, cinci copii, nepoti, si arata senzational, chiar mai bine decat femeile mai tinere cu doua decenii. Este, probabil, cea mai sexy bunica de la Hollywood. continuă pe ADPM

Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

O tanara de 21 de ani rupe inimile fotbalistilor datorita aspectului fizic pentru care a primit din partea multor fani titlul de cea mai sexy arbitra de fotbal din lume. Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI.

FOTO Sorana Cirstea, probleme cu slipul pe un iaht in Miami. Cum a fost surprinsa la plaja cea mai sexy jucatoare din WTA

Sorana Cirstea nu a avut prea mult noroc la Indian Wells, unde a fost invinsa in turul secund de Venus Williams, care a eliminat-o din competitie.

Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetari mondiale

Dintotdeauna se stie ca buzele pline si voluptoase sunt forma preferata a tuturor, insa un sondaj efectuat pe mai mult de 1. 000 de persoane din 35 de tari a aratat care este forma perfecta.

Se schimba operatorul pentru spatiile verzi din Alba Iulia. O firma abonata la contracte, cea mai buna oferta pentru licitatia de aproape 5 milioane de euro

Firma Luxor LTD SRL, abonata la serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi din Alba Iulia in ultimii 15 ani, are cea mai buna oferta in cadrul procedurii de achizitie publica organizata de Primarie pentru un contract cu valoare estimata de aproape 5 milioane de euro corespunzator unei perioade de 4 ani, intre 2018 2022.

Omul care a pus pe picioare cea mai puternica organizatie pentru protectia mediului din Romania: Am mobilizat oameni de stiinta din 27 de tari ale lumii

Asociatia Agent Green este, probabil, cea mai cunoscuta organizatie neguvernamentala romaneasca pentru protectia mediului, infiintata cu noua ani in urma pentru a lupta pentru conservarea biodiversitatii.

RAPORT Piata rezidentiala noua din Brasov trece prin cea mai buna perioada a sa

Anul trecut a adus finalizarea celui mai mare numar de locuinte in ansambluri rezidentiale din istoria postdecembrista a Brasovului, gradul de absorbtie fiind estimat la 95%, potrivit datelor Coldwell Banker Alpin, biroul local al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania.

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

Cum arata cea mai inghesuita gradinita din Romania: 27 de copii indesati in 9 metri patrati. Avem 17 scaune, dar nu incap toti. Stau cu randul la masa

In Baranca, un catun sarac si uitat de lume din Botosani se afla probabil cea mai inghesuita scoala din Romania. in jur de 220 de elevi si copii de gradinita invata pe o suprafata de maxim 140 de metri patrati. Prescolarii sunt cei mai chinuiti. Fac activitati intr-un fel de debara si stau cu randul pe scaune.

Cea mai mare amenda impusa in China pentru manipularea cursului actiunilor: 700 milioane euro

Gardianul chinez al pietelor financiare a impus cea mai mare amenda din istoria sa, o sanctiune de 5,5 miliarde de yuani 700 milioane euro) aplicata unei companii acuzata de manipularea cursului actiunilor, a anuntat miercuri agentia China noua, preluata de AFP.

Romania, a doua cea mai ridicata rata a mortalitatii din Uniunea Europeana. Care sunt bolile care ii ucid pe romani pe capete

Romania se afla pe locul doi la nivel european din perspectiva ratei mortalitatii. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici Eurostat, conform carora cea mai dezastruasa situatie se intalneste in Bulgaria.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )