Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania, a doua cea mai ridicata rata a mortalitatii din Uniunea Europeana. Care sunt bolile care ii ucid pe romani pe capete

Adevărul Adevărul,
Romania, a doua cea mai ridicata rata a mortalitatii din Uniunea Europeana. Care sunt bolile care ii ucid pe romani pe capete

Romania se afla pe locul doi la nivel european din perspectiva ratei mortalitatii. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici Eurostat, conform carora cea mai dezastruasa situatie se intalneste in Bulgaria. continuă pe Adevărul

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din Uniunea Europeana

In 2015, Romania a inregistrat un numar de 1. 530 de decese la 100. 000 de locuitori, cu 48% peste media europeana, fiind pe locul doi in Uniunea Europeana UE) din acest punct de vedere, dupa Bulgaria, potrivit datelor publicate astazi de catre Eurostat.

Romania, in topul tarilor europene cu cea mai mare rata a mortalitatii

Rata mortalitatii in Uniunea Europeana a fost, in anul 2015, de 1. 036 de decese la 100. 000 de locuit.

Cea mai scumpa camera foto din lume a fost vanduta la licitatie

Una dintre primele camere produse de Leica a fost vanduta la licitatie si a devenit cea mai scumpa camera foto din lume. Vanzarea camerei foto de la Leica a avut loc in urma cu doar cateva zile, pe 10 martie, iar aparatul a fost vandut la Viena, de catre casa de licitatii WestLicht. Camera 0-Series, [].

Cea mai sexy bunica in varsta de 50 de ani?

Nicole Murphy, sotia actorului Eddie Murphy, are 50 de ani, cinci copii, nepoti, si arata senzational, chiar mai bine decat femeile mai tinere cu doua decenii. Este, probabil, cea mai sexy bunica de la Hollywood.

Cum arata cea mai inghesuita gradinita din Romania: 27 de copii indesati in 9 metri patrati. Avem 17 scaune, dar nu incap toti. Stau cu randul la masa

In Baranca, un catun sarac si uitat de lume din Botosani se afla probabil cea mai inghesuita scoala din Romania. in jur de 220 de elevi si copii de gradinita invata pe o suprafata de maxim 140 de metri patrati. Prescolarii sunt cei mai chinuiti. Fac activitati intr-un fel de debara si stau cu randul pe scaune.

Omul care a pus pe picioare cea mai puternica organizatie pentru protectia mediului din Romania: Am mobilizat oameni de stiinta din 27 de tari ale lumii

Asociatia Agent Green este, probabil, cea mai cunoscuta organizatie neguvernamentala romaneasca pentru protectia mediului, infiintata cu noua ani in urma pentru a lupta pentru conservarea biodiversitatii.

Cea mai mare ferma de cereale din Romania ar putea fi cumparata de un investitor din Emiratele Arabe Unite

Compania romaneasca detinuta de antreprenorul Constantin Dulute este aproape sa fie cumparata de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, un gigant cu afaceri de 1 miliard dolari anual, potrivit surselor.

Cea mai mare amenda impusa in China pentru manipularea cursului actiunilor: 700 milioane euro

Gardianul chinez al pietelor financiare a impus cea mai mare amenda din istoria sa, o sanctiune de 5,5 miliarde de yuani 700 milioane euro) aplicata unei companii acuzata de manipularea cursului actiunilor, a anuntat miercuri agentia China noua, preluata de AFP.

Incendiu la termocentrala Turceni, cea mai mare din tara

Un incendiu de proportii a izbucnit in aceasta seara la termocentrala Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )