Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiica lui Ion Tiriac, sexy la 21 de ani. Cum arata Ioana in costum de baie

Adevărul Adevărul,
Fiica lui Ion Tiriac, sexy la 21 de ani. Cum arata Ioana in costum de baie

A fost unul dintre cei mai cunoscuti tenismeni din Romania, a practicat hocheiul pe gheata, iar acum este cel mai bogat roman. Ion Tiriac, caci despre el este vorba, a implinit in acest an 79 de ani, iar in primavara a aparut pentru prima oara la un eveniment monden alaturi de fiica lui. continuă pe Adevărul

Fiica lui Ion Tiriac, super sexy la 21 de ani! Iata cum arata Ioana in costum de baie!

A fost unul dintre cei mai cunoscuti tenismeni din Romania, a practicat hocheiul pe gheata, iar acum este cel mai bogat roman. Ion Tiriac, caci despre el este vorba, a implinit in acest an 79 de ani, iar in.

Fiica lui Ion Tiriac face FURORI! Tanara de 21 de ani arata mai bine ca un model... Ipostazele INCENDIARE in care a pozat (FOTO)

Ioana Tiriac este singura fiica a celebrului miliardar. Tanara are 21 de ani si are un corp superb, care i-ar fi permis sa urmeze usor o cariera de fotomodel. Fiica lui Ion Tiriac traieste la Monte Carlo,.

Valcov a confirmat ca unele masuri din noua OUG au fost discutate cu Ion Tiriac

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice ale premierului, a spus, vineri seara, ca a discutat cu Ion Tiriac o parte dintre masurile luate prin recenta Ordonanta de Urgenta care introduce mai multe.

Ion Tiriac, CRITICI DURE la adresa organizatorilor de la Roland Garros: Omul de afaceri cere MUTAREA turneului din Paris

Ion Tiriac a rabufnit la adresa organizatorilor Roland Garros. Omul de afaceri roman ii critica pe acestia ca pana acum nu au reusit sa contruiasca nici macar un teren acoperit si spune ca turneul ar fi tr.

Pesta porcina a ajuns la Balc, lnga domeniul de vnatoare al lui Ion Tiriac

Pesta porcina africana a fost confirmata la mistretii dintr-un fond de vanatoare din comuna Balc din judetul Bihor, in vecinatatea domeniului detinut de Ion Tiriac, unde an de an fostul tenismen a organizat faimoasele partide de vanatoare la care participau oameni de afaceri cu averi impresionante.

Darius Valcov recunoaste: Cine este omul de afaceri roman cu care s-a consultat inainte de adoptarea ordonantei care introduce noi taxe si impozite

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a recunoscut, vineri seara, ca a discutat cu omul de afaceri Ion Tiriac despre anumite masuri prevazute de controversata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )