Libnet.ro
UNICEF

14:15

Brigitte Sfat, despre relatia cu Ilie Nastase: De multe ori m-am pus pe genunchi

B1 B1,
Brigitte Sfat, despre relatia cu Ilie Nastase: De multe ori m-am pus pe genunchi

Brigitte Sfat face in continuare dezvaluiri din mariajul pe care l-a avut cu Ilie Nastase, desi cei doi au divortat si lla momentul actual, ambii au alti parteneri de viata. in prezent, tenismenul se. continuă pe B1

Brigitte si Ilie Nastase au divortat

Brigitte si Ilie Nastase au divortat luni. Brigitte va pastra numele de Nastase si dupa divort. Cei doi erau casatoriti de mai bine de cinci ani. Admite cererea comuna formulata de petenta NASTASE .

Dovada divortului dintre Brigitte si Ilie Nastase! Mentiune speciala in minuta instantei: Bruneta a obtinut ce voia

Cuplul Brigitte Ilie Nastase este istorie! Cei doi au divortat oficial. Bruneta va pastra insa numele marelui tenismen, se arata in minuta instantei. Admite cererea comuna formulata de petenta.

Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Ilie Nastase a vorbit despre situatia Simonei si a explicat de ce a jucat Simona desi nu era in plenitudinea fortelor. A acceptat prea multe turnee. Daca ar fi fost suta la suta dupa ea, nu ar fi.

Iubita lui Ilie Nastase a comis-o in public! Bruneta, surprinsa de paparazzii Spynews.ro in timp ce incalca legea! Nasty a fost de fata

Incredibil, dar adevarat! intr-o singura zi, iubita lui Ilie Nastase a incalcat legedea de doua ori! Fostul tenismen a fost de fata, dar nu a intervenit! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews. ro sunt.

Ilie Nastase, atentionare pentru Simona Halep: Cortizonul iti mananca osul

Simona Halep a aflat in urma unui control RMN ca sufera de hernie de disc, iar mai multe voci ii recomanda sa efectueze un tratament cu cortizon, pentru a reveni cat mai rapid in circuit. Ilie Nastase a spus.

Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Ilie Nastase a dezvaluit ce mesaj i-a transmis sportivei din Constanta, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se va opera. Simonei i-am spus sa se odihneasca, s-o ia apoi de la capat. Daca nu apuca sa se refac?.

UPDATE Deputatul Matei Dobrovie demisioneaza din USR, din cauza referendumului: Membrii care sustin familia naturala sunt mpiedicati sa se exprime, hartuiti. USR actioneaza de multe ori ca PSD / Partidul i cere demisia din parlament

Deputatul Matei Dobrovie a anuntat joi ca demisioneaza din USR, acuzand faptul ca membrii partidului care sustin referendumul pentru redefinirea familiei sunt impiedicati sa se exprime si hartuiti cu plangeri. Dobrovie indeamna in mesajul sau la participare la referendumul din 6-7 octombrie si spune despre USR ca este departe de a fi partidul altfel, curat, pe care ni l-am dorit si actioneaza de multe ori ca PSD, vorbind despre lupte interne pentru putere, oameni alesi in conducere pe baza de gasti. UPDATE USR a reactionat pe pagina oficiala de Facebook afirmand ca regreta decizia deputatului si ca spera sa ia si decizia morala a demisiei din pozitia de deputat al Parlamentului Romaniei.

Europarlamentar roman, atac devastator la adresa lui Dragnea: Este un infractor condamnat de mai multe ori, iar cand infractorii fac legi, legile sunt bune pentru infractori, nu sunt bune pentru oameni (VIDEO)

Europarlamentarul Siegfried Muresan a lansat un atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, in interventia pe care a avut-o miercuri, in dezbaterile din plentul Parlamentului European despre situatia statului de.

Ce se intampla in creierul tau daca te trezesti de mai multe ori pe noapte. Vei fi afectat pe viata

Se spun multe glume la adresa fetelor: Deschid de 10 ori frigiderul, se uita, apoi il inchid la loc, fara sa ia nimic, Poarta la mana un ceas care nu merge, doar pentru ca este dragut sau isi pun.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )