Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ilie Nastase, atentionare pentru Simona Halep: Cortizonul iti mananca osul

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, atentionare pentru Simona Halep: Cortizonul iti mananca osul

Simona Halep a aflat in urma unui control RMN ca sufera de hernie de disc, iar mai multe voci ii recomanda sa efectueze un tratament cu cortizon, pentru a reveni cat mai rapid in circuit. Ilie Nastase a spus. continuă pe Antena3

Verdict crunt dat de un medic pentru Simona Halep: Nu ea decide daca se opereaza sau nu. ii va trebui un an de pauza

Vesti proaste nu se mai opresc pentru Simona Halep! Dan Curelea, medic primar specialist in recuperare chiar la Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie sustine ca pentru un.

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

VERDICT TERIBIL pentru Simona Halep: Are HERNIE de DISC! Mesajul sportivei pentru fanii sai (VIDEO)

Simona Halep a venit cu primele detalii dupa investigatiile medicale amanuntite pe care le-a facut in urma puternicelor dureri de la spate resimtite in China. Din nefericire, vestile nu sunt deloc.

Clasamentul WTA: Avans micsorat pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 48-a saptamna

Simona Halep a mai pierdut din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 2451 de puncte fata de 2555 cat era la precedentul clasament WTA). Halep a bifat saptamana cu numarul 48 pe primul loc, aflandu-se la doar 3 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51).

Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: E foarte periculos acest tratament, iTI MANANCA OSUL! Marele campion, la un pas sa ii fie TAIAT COTUL

Fostul mare tenismen o avertizeaza pe Simona Halep, dupa ce aceasta a anuntat ca are hernie de disc, care, in mod normal, se trateaza prin operatie. Campioana de la Roland Garros a precizat insa ca refuza.

Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Ilie Nastase a vorbit despre situatia Simonei si a explicat de ce a jucat Simona desi nu era in plenitudinea fortelor. A acceptat prea multe turnee. Daca ar fi fost suta la suta dupa ea, nu ar fi.

Ilie Nastase o da de gol pe Simona Halep: Am vorbit cu ea, mai sunt si alte probleme

Fostul lider ATP si Ion Tiriac au avut o discutie cu Simona Halep, in legatura cu problemele medicale ale jucatoarei din Constanta.

Ilie Nastase dezvaluie cine a obligat-o pe Simona Halep sa joace la Beijing, desi avea probleme cu spatele

Simona Halep a abandonat in turul I al turneului de la Beijing, din cauza unor probleme la spate, care au impiedicat-o sa mai joace.

Nastase, mesaj ingrijorator despre Halep: N-are probleme doar la spate

Ilie Nastase a oferit detalii suplimentare despre problemele cu care se confrunta Simona Halep in aceasta perioada.

Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Ilie Nastase a dezvaluit ce mesaj i-a transmis sportivei din Constanta, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se va opera. Simonei i-am spus sa se odihneasca, s-o ia apoi de la capat. Daca nu apuca sa se refac?.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )