Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gino Iorgulescu, amenintat din inchisoare

B1 B1,
Gino Iorgulescu, amenintat din inchisoare

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, se teme pentru familia lui. Dany Vicol, tanarul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu in urma cu mai bine de o saptamana, are un var care se afla in inchisoare. continuă pe B1

Familia lui Dani Vicol i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale. Despre ce suma ar fi vorba

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, a provocat un accident mortal, in urma caruia Dani Vicol, un tanar tata de 24 de ani, a murit. Familia celui din urma i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale. Despre ce suma este vorba? Familia lui Dani Vicol i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale .

Gino Iorgulescu, transfigurat de durere, dupa accidentul lui Mario. Cum a fost surprins seful LPF

Gino Iorgulescu este sfasiat de durere! Cu toate ca nu a aparut public de foarte multe ori dupa accidentul tragic, ferindu-se destul de bine de jurnalisti, acesta a fost surprins in final intr-o ipostaza apasatoare. Fiul milionarului se afla in stare grava la Spitalul Elias. Din pacate, nu cu mult timp in urma, surse medicale .

C.T. Popescu, pronostic dur in cazul fiului lui Gino Iorgulescu: Daca junele Mario va trai, as pune un pariu cu dumneavoastra, stimati cititori

Cristian Tudor Popescu si-a expus parerea vizavi de accidentul tragic ce a cuprins toata Romania, unde un tanar tatic a murit nevinovat. Starea din ce in ce mai grava a lui Mario Iorgulescu, singurul supravietuior al accidentului provocat de acesta, a adus un pronostic aparte din partea jurnalistului. CTP, despre cazul lui Mario Iorgulescu Cristian .

Doi celebri FOTBALISTI, eliberati din inchisoare. Sportivii nationalei au executat jumatate din pedeapsa (VIDEO)

Doi cunoscuti fotbalisti internationali au fost eliberati din inchisoare, dupa un an in care au stat dupa gratii pentru ca au batut un politician. Este vorba despre sportivii rusi Pavel Mamaev si Alexander.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )