Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Gherghe a facut testul pentru noul coronavirus: Am avut o durere de cap foarte puternica si...

B1 B1,
Simona Gherghe a facut testul pentru noul coronavirus: Am avut o durere de cap foarte puternica si...

Simona Gherghe i-a anuntat pe fanii internauti ca a facut testul pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce o persoana apropiata familiei s-a simtit foarte rau. Fosta prezentatoare TV a decis sa se testeze. continuă pe B1

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

China incepe sa vanda vaccinul pentru noul virus. Suntem foarte recunoscatori pentru asta

China ofera un imprumut de 1 miliard de dolari tarilor din America Latina pentru a facilita accesul la vaccinul anti-COVID pentru zeci de tari. Anuntul a fost facut de Wang Yi, ministrul de Externe al Chinei. China vinde vaccinul pentru noul coronavirus China va oferi un miliard de dolari imprumut catre tarile din America Latina .

Senatorul PSD Ion Rotaru, infectat cu noul coronavirus. Politicianul este internat la Matei Bals

Senatorul PSD Ion Rotaru a confirmat ca este infectat cu noul coronavirus, dupa ce s-a testat in urma cu o saptamana. Politicianul spune ca nu s-a simtit rau, dar a facut testul impreuna cu sotia sa.

Consilierul lui Trump pentru securitate nationala este infectat cu noul coronavirus

Consilierul lui Donald Trump pentru securitate nationala, Robert OBrien, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta Casa Alba.

Manastirea Cozia din Calimanesti a fost inchisa pentru 14 zile. Un calugar este infectat cu noul coronavirus

Un calugar de la Manastirea Cozia din Calimanesti este infectat cu noul coronavirus. in acest context, DSP Valcea a decis sa inchida lacasul de cult timp de 14 zile. Manastirea Cozia,.

Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 11 muncitori romani, angajati la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Pacientii sunt asimptomatici si au fost izolati.

Cristian Tudor Popescu sterge pe jos cu cei care sustin ca noul coronavirus e o inventie. Are cuvinte greu de reprodus

Cristian Tudor Popescu si-a pierdut rabdarea cu romanii care sustin ca noul coronavirus este doar o inventie pentru ca autoritatile sa aiba un motiv sa ne implanteze cipuri in creier. CTP i-a caracterizat.

Focar de Covid-19 la o biserica din Buzau. Trei preoti, infectati cu noul coronavirus

Trei preoti si o angajata de la o biserica din Buzau au fost diagnosticati cu COVID-19. Trei preoti din Buzau, infectati cu noul coronavirus Trei preoti si o a.

1.104 de noi imbolnaviri si 19 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 353 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 45. 902 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1120 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 206 de decese, din care 19 in ultimele 24 de ore. 794 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 353.

Trei gorjeni infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele doua zile

Trei gorjeni infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele doua zile, toti suferind si de alte afectiuni medicale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )