Libnet.ro
UNICEF

06:15

Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Antena3 Antena3,
Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 11 muncitori romani, angajati la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Pacientii sunt asimptomatici si au fost izolati. continuă pe Antena3

MAE: 11 romani de la o ferma din Germania, depistati cu COVID-19. Toata societatea agricolaa intrat in carantina

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, printr-un comunicat de presa emis vineri, ca 11 romani din cei circa 120 care lucreaza la o fema din Borken, Germania, au fost depistati cu COVID-19. Persoanele infectate.

MAE anunta ca 19 romani au fost infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza prin intermediul unui comunicat de presa caun numar de 19 cetateni romanicare lucreaza la o ferma din Swisttal districtul Rhein-Sieg, Germania).

Focar de COVID-19 la o alta ferma din Germania: 19 romani sunt infectati cu coronavirus

Nouasprezece romani care lucreaza intr-o ferma din Germania au fost diagnosticati cu COVID-19, anunta Ministerul roman de Externe.

19 romani care lucreaza la o ferma din Germania, infectati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 19 cetateni romani care lucreaza la o ferma din loc.

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus.

Un nou studiu arata cum a intrat noul coronavirus in Romania: A fost adus de romani din nordul Italiei si apoi raspandit in spitale

Un nou studiu indica modul in care noul coronavirus a patruns in Romania, adus de cetateni care se intorceau in tara din nordul Italiei si modul in care virusul s-a raspandit in spitale. Potrivit.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Alte 1.119 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat alte 1. 119 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, conf.

Cristian Tudor Popescu sterge pe jos cu cei care sustin ca noul coronavirus e o inventie. Are cuvinte greu de reprodus

Cristian Tudor Popescu si-a pierdut rabdarea cu romanii care sustin ca noul coronavirus este doar o inventie pentru ca autoritatile sa aiba un motiv sa ne implanteze cipuri in creier. CTP i-a caracterizat.

Lumea medicala este in doliu. Unul dintre cei mai renumiti si apreciati medici, rapus de noul coronavirus, la doar 49 de ani. Andreea Esca i-a fost pacienta

O veste tristaa socat lumea medicala. Un renumit medic stomatolog a murit la varsta de 49 de ani, fiind infectat cu COVID-19. Chemal Taner era internat de mai mult timp in spital, iar in ultimele zile starea sa de sanatate s-a agravat, fiind transferat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa un tratament .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )