Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manastirea Cozia din Calimanesti a fost inchisa pentru 14 zile. Un calugar este infectat cu noul coronavirus

B1 B1,
Manastirea Cozia din Calimanesti a fost inchisa pentru 14 zile. Un calugar este infectat cu noul coronavirus

Un calugar de la Manastirea Cozia din Calimanesti este infectat cu noul coronavirus. in acest context, DSP Valcea a decis sa inchida lacasul de cult timp de 14 zile. Manastirea Cozia,. continuă pe B1

GATA! Prima localitate din Romania in carantina pentru 14 zile incepand de astazi - Ordinul semnat de Arafat

Comuna Roata de Jos, din judetul Giurgiu, intra in carantina, printr-un ordin semnat de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Definitivat 2020: 8 candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale Cand vor fi afisate primele rezultate

Ministerul Educatiei anunta ca 6. 480 de candidati s-au prezentat mircuri la proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Dintre acestia, 8 au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afisate in 29 iulie.

Coronavirus Marea Britanie. Se intampla si la case mai mari: Unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid, care a costat 100 milioane de lire, a fost inchisa din cauza ca nu respecta securitatea la incendiu

O unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid-19 in cadul unui spital al Sistemului britanic de Sanatatate a fost inchis dupa controale privind respectarea masurilor de securitate la incendiu, relateaza The Guardian.

Meciul Academica Clinceni - Poli Iasi a fost reprogramat pentru duminica

LPF a revenit cu o notificare oficiala in ceea ce priveste programarea meciului Academica Clinceni - Poli Iasi, partida amanata sambata din cauza aparitiei unui caz de Covid-19 in tabar formatiei oaspete.

Claudiu-Iorga Palaz (PMP), raport de final de mandat in functia de Vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta: Au fost proiecte pentru toti cetatenii, in sprijinul si interesul acestora

Claudiu-Iorga Palaz, vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta din partea Partidului Miscarea Populara PMP), si-a prezentat un bilant de sfarsit de mandat si nu a uitat sa le multumeasca.

Explicatiile IPJ Giurgiu in cazul politistului bataus revenit in functie dupa ce se anuntase demiterea sa: a fost delegat pentru 60 de zile, fara acordul sau

Politistul bataus din Bolintin Vale e din nou in functia de sef de post, la trei luni de la incidentul in care a lovit un barbat imobilizat la pamant, pentru ca nu a fost demis asa cum s-a anuntat la vremea respectiva, ci doar delegat pentru 60 de zile. Declaratiile de atunci si de acum au fost facute de purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu.

Ce mesaj are Radu Banciu pentru Catalin Radulescu. Deputatul PSD a fost amendat pentru ca n-a purtat masca intr-un spatiu comercial si a jignit un politist (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia deputatului PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un spatiu comercial, dar si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )