Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea, reactie surprinzatoare dupa ce Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: A lipsit o singura intrebare din interviul ei

B1 B1,
Mihai Gadea, reactie surprinzatoare dupa ce Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: A lipsit o singura intrebare din interviul ei

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la Pro TV, a recunoscut, luni seara, intr-un interviu pentru postul la care lucreaza, ca a fost purtatoara virusului COVID-19, dar ca, intre timp, s-a vindecat. Ea a. continuă pe B1

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

Cristian Tudor Popescu (CTP) reactioneaza dupa ce Andreea Esca a declarat ca a avut COVID-19: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare...

Andreea Esca a declarant luni seara, in direct la Pro TV ca a fost diagnositcata cu noul coronavirus. in familia stiristei s-au mai imbolnavit si fiul Aris, dar si sotul in varsta de 50 de ani, care a fost.

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati .

Mihai Gadea, despre Andreea Esca: A lipsit o singura intrebare din interviul ei. E ceva de rusine, in zilele noastre...

Realizatorul Antena3 Mihai Gadea si-a declarat sustinerea fata de Andreea Esca, care a relatat luni, intr-un interviu emotionat, clipele de cosmar prin care a trecut, dupa ce atat ea, cat si membrii familiei sale au fost infectati cu Covid-19.

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

De ce a participat Andreea Esca la petrecerea din Olimp si unde crede ca s-a infectat: Regret ca am lasat garda jos

Andreea Esca a marturisit in interviul de la Stirile Pro TV ca regreta faptul ca au existat momente cand a lasat garda jos, insa nu crede ca s-a infectat cu SARS-CoV 2 la petrecerea de la malul marii, unde nu s-ar fi respectat regulile de distantare sociala.

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )