Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

B1 B1,
Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu ceea ce posteaza pe retelel de socializare, fiindca intotdeauna sunt lucruri profunde, despre viata, care te fac sa analizezi si sa. continuă pe B1

Vesti teribile de la Dacia: E vorba de caroserie... Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut dramatic. Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria s-a micsorat cu 8. 000 de unitati. in primele noua luni ale acestui an,.

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce scrie presa internationala despre referendumul din Romania

Presa internationala a scris, duminica seara, despre referendumul din Romania de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, subliniind in special prezenta s.

Totul despre TERAPIA la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate, indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Totul despre terapia la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

TRAGEDIE in showbiz: A intrat in MOARTE CLINICA! Este vestea trista a zilei! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

Suferinta s-a sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Este o perioada grea pentru Oana Lis si sotul ei, de cand Viorel a suferit o operatie si comunica din ce in ce mai greu. Oana Lis este trista din cauza faptului ca nu are copii, dar nu ii pare rau ca a .

Ce veste teribila... Din pacate, a fost facut anuntul trist: Este vorba de celebrul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Lovitura grea pentru chef catalin Scarlatescu, dupa ce concurenta lui favorita a ajuns la spital din cauza epuizarii. Angie Moisescu, preferata lui Scarlatescu, a postat o fotografie in care se vede c.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2895 seconds )