Libnet.ro
UNICEF

08:15

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Adevărul Adevărul,
Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia. continuă pe Adevărul

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban: Referendumul este cea mai importanta forma de exercitare a democratiei

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, ca referendumul de sambata si duminica vizeaza o problema de constiinta si de aceea liberalii nu s-au pozitionat politic in legatura cu.

Cristian Mungiu: Referendumul este o cheltuiala inutila. Nu merg la vot pentru ca nu sustin acest gen de propaganda electorala

Referendumul este un consum inutil de energie pe o tema irelevanta, spune regizorul premiat la Cannes Cristian Mungiu, care anunta ca nu va merge la vot, pentru ca nu vrea sa sustina acest gen de propaganda.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Olguta Vasilescu a anuntat care este cea mai mare pensie din Romania

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul.

China este cea mai mare amenintare asupra pacii, potrivit sud-coreenilor

Un sondaj realizat in Coreea de Sud concluzioneaza ca poporul vede China drept cea mai mare amenintare in privinta pacii dintre cele doua Corei, 91% dintre oameni spunand ca Beijingul nu vrea sa vada o reunificare.

insemnul Illuminatilor, descoperit pe cea mai sfanta Carte din lume. E un semn clar cine conduce Planeta asta

Exista un scenariu extrem de popular printre consumatorii de teorii ale conspiratiei: lumea este condusa din umbra de un club al oamenilor puternici, care se trag din cea mai secreta organizatie mondiala -.

S-a aflat! Care e cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul, scrie Adevarul. Cred ca am vazut la un magistrat.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Te simti sarac?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a anuntat la o emisiune TV cea mai mare pensie din Romania. N-a dat nume, dar a spus suma. in septembrie, aflam ca cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE. Aceasta a crescut in 2018 cu aproape 50% odata cu noile modificari aduse de legea pensiilor.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

Prognoza meteo: Cat de rau se anunta in octombrie. Unde lovesc ploile, care va fi cea mai rece noapte si cand se incalzeste

Desi temperaturile cresc usor, vremea continua sa ramana deosebit de rece dimineata si seara, iar ploile isi vor face din nou aparitia. Noaptea de 5 octombrie se anunta cea mai rece. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), maximele vor fi in crestere in primele zile ale lunii, pana in jurul valorii de 25 de grade in Muntenia, apoi regimul termic diurn va marca o usoara scadere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )