Libnet.ro
UNICEF

18:15

DOAMNE DUMNEZEULE! Ce au gasit langa cadavrul Cristinei Topescu! Toti si-au facut cruce cand s-au uitat in cada! (IMAGINI BOMBA)

B1 B1,
DOAMNE DUMNEZEULE! Ce au gasit langa cadavrul Cristinei Topescu! Toti si-au facut cruce cand s-au uitat in cada! (IMAGINI BOMBA)

Moartea celebrei prezentatoare tv Cristina Topescu a socat o tara intreaga! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Pe langa trupul neinsufletit al celei. continuă pe B1

Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu. Avea 3 caini morti. Scene ingrozitoare

Prezentatoarea TV Cristina Topescu a murit duminica, data de 12 ianuarie. Ea a fost gasita in casa, fara suflare, dupa ce o vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Vedeta avea 3 caini morti, dar si alti cinci care erau vii. Ce au gasit politistii in casa Cristinei .

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

DUMNEZEULE MARE! SCENE HORROR cand au gasit CADAVRUL Cristinei Topescu! 3 CAINI zaceau MORTI, iar ceilalti... (GALERIE FOTO)

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit duminica seara, in locuinta ei din Otopeni. VEZI AICI GALERIA FOTO Alarma a fost data de o vecina care nu o mai vazuse de trei saptamani. Femeia.

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu: Medicii au gasit urme de medicamente

Expertiza medico-legala nu a putut fi facuta, din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu, medicii stabilind ca e necesara o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din ancheta.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Cristinei Topescu: A picat ca un traznet pentru toti romanii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalisti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune a fost gasita moarta in casa. Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )