Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Playtech Playtech,
Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani. continuă pe Playtech

Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu. Avea 3 caini morti. Scene ingrozitoare

Prezentatoarea TV Cristina Topescu a murit duminica, data de 12 ianuarie. Ea a fost gasita in casa, fara suflare, dupa ce o vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Vedeta avea 3 caini morti, dar si alti cinci care erau vii. Ce au gasit politistii in casa Cristinei .

Jurnalista Mari Jeanne Ion acuza Antena 3 ca a trunchiat o inregistrare audio a Cristinei Topescu: Asta e manipulare! Sa va fie rusine!

Jurnalista si producatoarea Mari Jeanne Ion a criticat televiziunea Antena 3 pentru faptul ca a difuzat o inregistrare vocala trunchiata cu jurnalista Cristina Topescu.

Vela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebrala

Marcel Vela a precizat ca vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zarit-o de mai multe zile pe Cristina Topescu si au observat ca masina din fata casei era nemiscata. in privinta imprejurarilor in care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune ca anchetatorii nu se pot pronunta inca, potrivit Mediafax.

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu: Medicii au gasit urme de medicamente

Expertiza medico-legala nu a putut fi facuta, din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu, medicii stabilind ca e necesara o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din ancheta.

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

A murit Cristina Topescu. Mai multi caini gasiti in casa jurnalistei, doi dintre ei morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

Ce a cerut procurorul in cazul mortii Cristinei Topescu. Detaliul care ar putea schimba total ancheta

Cristina Topescu a murit, in jurul datei de 31 decembrie 2019, trupul neinsufletit fiind gasit, duminica seara, de politistii care au fost alertati de o vecina. in locuinta vedetei TV au fost gasite si cadavrele a doi caini, iar procurorul de caz a dorit sa inlature toate ipotezele cu privire la moartea animalelor, cerand de .

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )