Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografia care a devenit virala dupa protestele din fata Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Fotografia care a devenit virala dupa protestele din fata Parlamentului

Miercuri seara, cand protestele fata de legile justitiei au fost reluate, chiar daca oamenii anuntasera ca nu vor mai iesi cateva zile in strada, in semn de respect pentru moartea Regelui Mihai, a avut loc Gala Premiilor Elle Style Awards 2017, iar fotograful Catalin Georgescu a surprins o imagine cu modelul Stefania Ivanescu, care a devenit virala in scurt timp. continuă pe Adevărul

Dezvaluirile comandantului Jandarmeriei Romane despre protestele din Capitala

Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre protestele din Capitala. Nu am nimic impotriva celor care manifesta pasnic, ceea ce imi doresc.

OFICIAL: Principesa Margareta a devenit REGINA dupa decesul Regelui Mihai. SURPRIZA! Ce titlu va primi Radu Duda

Alteta Sa Regala Principesa Margareta devine Regina dupa decesul Regelui Mihai. Casa Regala a publicat miercuri Normele Fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, unde se mentioneaza ca imediat dupa.

Dosar de cercetare penala in cazul incidentului de miercuri seara din fata Parlamentului, in care au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea, aflat la volanul masinii sale, si doi protestari

Politia Capitalei a anuntat joi dimineata, intr-un comunicat, ca a intocmit un dosar de cercetare penala, care va fi inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma incidentului petrecut, miercuri seara, in apropierea Palatului Parlamentului, in care au fost implicati doi pietoni si un conducator auto care iesea din zona Parlamentului. In incident au fost implicati deputatul PSD Ioan Terea si doi manifestanti aflati in fata cladirii Parlamentului, care participau la protestul de miercuri seara impotriva legilor justitiei. Terea si protestatarii si-au adus acuze reciproc: doi protestatari sustin ca au fost lovit de masina condusa de parlamentar, in timp ce deputatul PSD sustine, la randul sau, ca acestia i-au lovit masina.

Primele imagini ale scandalului din fata Parlamentului, in care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Doi protestatari sustin ca au fost loviti de o masina care iesea din curtea Parlamentului. Stire in curs de actualizare .

SCANDALUL din fata Guvernului: LEGATURA NESTIUTA pana acum dintre fiul lui Adrian Nastase si BATAIA din Piata Victoriei(VIDEO)

Protestatarul care s-a batut in Piata Victoriei sambata dimineata nu este la primul conflict public. La lansarea cartii lui Dan Voiculescu de la targul de carte Gaudeamus, Sandi Matei a avut o al.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )