Libnet.ro
UNICEF

08:15

Carmen Serban A MURIT?! ADEVARUL despre STIREA care a socat ROMANIA! Nebunie fara margini in LUMEA MANELELOR (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Carmen Serban A MURIT?! ADEVARUL despre STIREA care a socat ROMANIA! Nebunie fara margini in LUMEA MANELELOR (GALERIE FOTO)

Vestea mortii lui Carmen Serban a surprins intreaga lume, inclusiv pe. ea! Artista a avut un soc atunci cand a aparut informatia ca a parasit aceasta lume. continuă pe B1

Adevarul despre legatura dintre Benone Sinulescu si Irina Loghin. Ce relatie a existat, de fapt, intre ei in tinerete. La 82 de ani, artistul a dat cartile pe fata

Benone Sinulescu este, cu siguranta, unul din cei mai iubiti si apreciati artisti de muzica populara din Romania. Bineinteles, la fel ca multi alti artisti, in tinerete acesta a fost un barbat foarte curtat de femei. Spre nefericirea acelor doamne si domnisoare care isi doreau sa existe ceva intre ele si Benone Sinulescu, e bine .

Adevarul despre scheletele descoperite la 30 de kilometri de Caracal. Cui ar apartine acestea

Noi dovezi au rastalmacit inca o data cazul Caracal. Toate lumea s-a grabit sa asocieze ramasitele osoase cu cazul tinerelor disparute sau al altor fete pe care ar fi putut inculpatul sa le agreseze si mai apoi sa le omoare. Care este adevarul scheletelor gasite in apropierea locului tragediei si ce vechime au osemintele? Adevarul .

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

Tudorel Butoi, adevarul despre cazul Caracal: Dinca a gresit cand le-a ales pe Luiza si Alexandra. Fetele s-au batut cu el si au fost ucise!

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, demonteaza toate teoriile conspirationiste care planeaza asupra omorurilor de la Caracal, intr-o editie speciala a emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3. Tudorel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )