Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Butoi, adevarul despre cazul Caracal: Dinca a gresit cand le-a ales pe Luiza si Alexandra. Fetele s-au batut cu el si au fost ucise!

Antena3 Antena3,
Tudorel Butoi, adevarul despre cazul Caracal: Dinca a gresit cand le-a ales pe Luiza si Alexandra. Fetele s-au batut cu el si au fost ucise!

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, demonteaza toate teoriile conspirationiste care planeaza asupra omorurilor de la Caracal, intr-o editie speciala a emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3. Tudorel. continuă pe Antena3

Noi detalii tulburatoare in cazul Caracal: peste 100 de probe din butoi au fost expertizate

Noi detalii socante ies la iveala in cazul Caracal. Peste 100 de probe din butoiul lui Gheorghe Dinca au fost expertizate. Potrivit expertilor, in acel butoi, au fost incinerate si animale, iar din.

Cazul Caracal, situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal, a carei proasta gestionare a starnit revolta publica, sufera azi modificari. Situatie complicata pentru procurori. Ramasite umane au fost gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca. Cazul Caracal. Ramasite umane, gasite la 30 de kilometri de locuinta lui Gheorghe Dinca De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de .

Dezvaluire soc in cazul Caracal! Ce s-a intamplat de fapt in fata casei lui Dinca, atunci cand a fost rapita Alexandra. Tocmai a iesit la iveala

Exista numeroase suspiciuni in cazul Caracal. Procurorii ridica la fileu niste lucruri care ar fi trebuit sa fie luate in considerare de mult. Dezvaluirile socante in cazul Caracal nu se las asteptate! Ce s-a intamplat in fata casei, atunci cand a fost rapita Alexandra? Caz Caracal: Ce s-a intamplat in fata casei, atunci cand a .

Adevarul despre scheletele descoperite la 30 de kilometri de Caracal. Cui ar apartine acestea

Noi dovezi au rastalmacit inca o data cazul Caracal. Toate lumea s-a grabit sa asocieze ramasitele osoase cu cazul tinerelor disparute sau al altor fete pe care ar fi putut inculpatul sa le agreseze si mai apoi sa le omoare. Care este adevarul scheletelor gasite in apropierea locului tragediei si ce vechime au osemintele? Adevarul .

Alexandru Dedu, despre cazul de dopaj de la echipa nationala: Sper sa fie o eroare Cum a fost atentionat de WADA

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a sustinut, joi, o conferinta de presa in care a vorbit de cazul sportivelor de la Corona Brasov suspectate ca au apelat la o procedura interzisa de regulametul antidoping.

Adevarul despre legatura dintre Benone Sinulescu si Irina Loghin. Ce relatie a existat, de fapt, intre ei in tinerete. La 82 de ani, artistul a dat cartile pe fata

Benone Sinulescu este, cu siguranta, unul din cei mai iubiti si apreciati artisti de muzica populara din Romania. Bineinteles, la fel ca multi alti artisti, in tinerete acesta a fost un barbat foarte curtat de femei. Spre nefericirea acelor doamne si domnisoare care isi doreau sa existe ceva intre ele si Benone Sinulescu, e bine .

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

BOMBA la PRO TV! GIANINA a spus ADEVARUL despre LAS FIERBINTI! Detalii NEBANUITE din CULISELE serialului si despre CELENTANO

Anca Dumitra, actrita care o interpreteaza pe Gianina, in serialul Las Fierbinti, de la PRO TV, a facut marturisiri legate de culisele serialului TV, dar si despre colegul sau, Celentano.

Caru cu vedete: Madonna si-a socat fanii cand a baut o cana cu urina; Nadine spune adevarul despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleont: Astfel de oameni pot distruge vieti

Gabriela Cristea, despre : Mi-a intors viata. L-a intalnit intr-o perioda vrea a vietii. Ea venea dupa un divort, el era la inceput de drum. Nimeni nu le dadea vreo sansa, dar. Nu e usoara viata cu doi copii mici. Adela Popescu a recunoscut cu ce probleme se confrunta: Vom dormi tot claie peste gramada! Avand in vedere ca familia Adelei Popescu s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )