Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Playtech Playtech,
Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a . continuă pe Playtech

HOPA! Iubitul CLEOPATREI STRATAN recunoaste: Sunt MAI MULTE POZE! CE FACE la doar 17 ani frumoasa cantareata iNTRECE ORICE IMAGINATIE (GALERIE FOTO VIDEO)

Cleopatra Stratan, ajunsa acum la 17 ani, are o frumoasa colaborare muzicala cu Edward Sanda, iar dupa un timp au aparut zvonuri potrivit carora cei doi ar trai o frumoasa poveste de dragoste.

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine .

Cine este Mirela Vaida si de cand lucreaza la Antena 1. La ce televiziune a debutat prezentatoarea TV FOTO

Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct si de cand lucreaza la Antena 1? La ce televiziunea a debutat? Cine este Mirela Vaida? Mirela Vaida este solista vocala a Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a terminat, in 2006, un master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii .

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din .

Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu CTP, dupa invitatia presedintelui la dezbatere. Cum sa va instruiasca?

Invitatia pentru dezbaterea electorala de marti, din partea candidatului PNL la alegerile prezidentiale, a starnit anumite controverse, in randul membrilor presei din Romania. Odata cu evenimentul electoral din urma cu o zi s-au starnit cateva controverse, in randul jurnalistilor Cristian Tudor Popescu si Moise Guran. Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu .

S-a castigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este castigatorul

Un barbat care a jucat un bilet norocos la categoria Joker a avut parte de un castig fabulos, de cateva milioane de euro. Suma castigata si oferita de catre Loteria Romana atinge valoarea record de 3,7 milioane de euro, iar castigatorul a fost anuntat de curand. Mai mult, cel care urmeaza sa intre in posesia .

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )