Libnet.ro
UNICEF

01:05

DERAPAJ TOTAL! Serban Huidu, ATAC SUBURBAN la Vocea Romaniei: Se ocupa CUCU de ei (Galerie FOTO)

B1 B1,
DERAPAJ TOTAL! Serban Huidu, ATAC SUBURBAN la Vocea Romaniei: Se ocupa CUCU de ei (Galerie FOTO)

Sezonul 9 al show-ului Vocea Romaniei tocmai s-a incheiat, iar castigatorul marelui premiu a fost Dragos Moldovan, concurentul din echipa lui Tudor Chirila. VEZI AICI GALERIA FOTO Moldovan a plecat. continuă pe B1

Critici dure pentru Vocea Romaniei! Ce mesaj a distribuit Serban Huidu. A dat share si a pornit scandalul

Vocea Romaniei si-a incheiat de curand cel mai recent capitol, odata cu finalul pentru sezonul 9 al show-ului de pe PRO TV. Ultima editie din 2019, transmisa vineri, a reusit sa ii imparta pe telespectatori in mai multe tabere. Sunt unii care au criticat foarte aspru alegerea marelui castigator. Dragos Moldovan i-a cucerit pe cei .

Mesajul lui Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Prestatia de vineri seara i-a facut pe cei patru jurati sa il aplaude in picioare, iar Smiley a avut un mesaj special de transmis. Artistul a reactionat pe contul personal de Instagram. Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea .

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa ce Dragos Moldovan a castigat vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro. Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul si la finalul emisiunii a avut un mesaj de .

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei, pe PRO TV. Ce a patit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea Romaniei, a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca va canta pe scena alaturi de Oana Sarbu, actrita care a jucat rolul Danei in filmul Liceeni. Cele doua au interpretat piesa Ani de Liceu. Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei .

Elena Bozian, inginera care a invins-o pe fiica lui Adi Minune in semifinale. Cine este finalista lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei

Marea finala a emisiunii Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi. in seara aceasta aflam cine se va bucura de titulatura de Vocea Romaniei 2019. Surpriza din semifinale a venit din partea Elenei Bozian, tanara inginera care a reusit sa ajunga la ultimul pas in competitie, desi nu are studii in domeniu si nici experienta.

Iubita lui Tudor Chirila face furori pe internet. Cum i-a fotografiat fiul lor si ce aparitie a avut Iulia la Vocea Romaniei

Mereu discret cu viata personala, Tudor Chirila, solistului trupei Vama, i-a fost mereu vanata viata de familist. Asa iese la iveala faptul ca artistul de la Vocea Romaniei si-a gasit linistea alaturi de femeia perfecta. Iubita lui Tudor Chirila a facut furori Este vorba despre Iulia Mizgan, care i-a redat tot ce poate fi mai .

Ce iubita frumoasa are castigatorul Vocea Romaniei, de la PRO TV. Cu ce se ocupa partenera lui Dragos Moldovan

Dragos Moldovan a dezvaluit ce va face cu banii, dupa ce a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Tanarul, care a fost sustinut in concurs de iubita lui, intentioneaza sa isi cumpere un apartament, intrucat acum locuieste impreuna cu parintii si cu cele doua surori. Dragos Moldovan a fost .

Cu cine s-a sarutat Tudor Chirila in culise la Vocea Romaniei. Totul a fost filmat, dar juratul de la PRO TV a oprit camera

Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul. Ceipatru finalistiau cantat nu o data, ci de trei ori pe scena de la Vocea Romaniei. Dragos Moldovan l-a avea alaturi pe Tiberiu Albu, Andi Tolea a cantat alaturi de interpreta Jo, Jasmina Rasadean a urcat pe .

Pe cine a sustinut Mihaela Radulescu in finala Vocea Romaniei, de la PRO TV. A reactionat public

Mihaela Radulescu a urmarit cu sufletul la gura finala sezonului 9 Vocea Romaniei si a avut chiar si un favorit in marea finala. Vedeta l-a sustinut pe Andi Tolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100. 000 de euro a fost castigat insa de Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila. Mihaela Radulescu, alaturi .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )