Libnet.ro
UNICEF

09:15

Loredana Groza, revenire de senzatie la X Factor. E cel mai nou jurat din show-ul muzical

B1 B1,
Loredana Groza, revenire de senzatie la X Factor. E cel mai nou jurat din show-ul muzical

Dupa un an de pauza, show-ul X Factor va revenicu un nou sezon, in ciuda faptului caAntena 1 il anulase din cauza audientelor sub asteptari. Trustul Intact a anuntat casting pentru cel de-al no. continuă pe B1

O statuie a lui Cristofor Columb din orasul american Saint Louis, cel mai nou monument inlaturat dupa protestele antirasism

O statuie a lui Cristofor Columb a fost scoasa dintr-un parc al orasului Saint Louis, au anuntat marti oficialii, acesta fiind ultimul monument inlaturat ca raspuns la protestele fata de inegalitatile rasiale, relateaza Reuters.

Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars iti creste adrenalina la maxim: cat de spectaculos este Squadrons

In cazul in care ai avut vreodata o afinitate pentru universul fantastic din Star Wars, vei fi cu siguranta fascinat de urmatorul joc a carui actiune se desfasoara in universul.

Cat de mult ii pasa Romaniei de schimbarile climatice, in comparatie cu restul lumii: cel mai amplu studiu

Schimbarile climatice sunt una dintre problemele care afecteaza cel mai mult planeta noastra, insa nu toata lumea vede pericolul din spatele acestora. Cat de preocupata este Romania de.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

Cozi la magazinele din Anglia, care s-au redeschis dupa mai mult de 80 de zile. Cel mai mare interes, pentru retailerul cu discount Primark

Cozi lungi s-au format luni in jurul magazinelor din Anglia, cel mai mare interes fiind atras de retailerul cu discount Primark, comerciantii deschizandu-si usile pentru clienti dupa o pauza de 83 de zile impusa de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citat de news. ro. Cozile s-au format inca de la primele ore ale diminetii de luni in fata mai multor magazine Primark, care nu realizeaza vanzari online, asa ca nu a cistigat nimic in Marea Britanie de luni de zile. Reteaua de magazine a deschis devreme unele unitati, inclusiv cea mai mare, din Birmingham, pentru a evita supraaglomerarea, dar sute de oameni s-au asezat la cozi. La magazinul din Leeds, perioada de asteptare pentru a intra in magazin a fost in timpul dupa-amiezii de o ora.

Helmuth Duckadam demisioneaza de la FCSB. Fostul portar al Stelei `86, umilit de Gigi Becali: De el era cel mai putin nevoie la club, de aia i s-a taiat cel mai mult din salariu

Gigi Becali l-a indepartatdin functia de presedinte de imagine al FCSB pe Helmuth Duckadam, fostul portar de glorie al Stelei `86, cel care avea sa apere patru penalty-uri in finala cu FC Barcelona de la.

Transfer record pentru Gigi Becali. Florinel Coman pleaca de la FCSB si devine cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Gigi Becali e pe cai mari. Florinel Coman, unul dintre cele mai bune produse de export ale latifundiarului din Pipera, se afla pe picior de plecare. Giovanni Becali este cel care a facut anuntul. Despartirea lui.

Cel mai bine platit fotbalist a lui Gigi Becali a fost lasat in fundul gol de catre iubita lui. Dennis Man a fost lasat fara masina si fara pantaloni.

Dennis Man este unul dintre cei mai bine cotati jucatori din fotbalul romanesc, in acest moment. Cu o cota de peste 20 de milioane de dolari stabilita de Becali, Man abia asteapta sa-i iasa pasienta.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura a doua zi dupa incheierea starii de alerta: Guvernul Orban a facut cel mai mare abuz de putere

Nemultumiti ca Parlamentul a fost ocolit la prelungirea starii de alerta, pesedistii anunta ca vor depune o motiune de cenzura imediat dupa ce aceasta perioada se incheie. Mai mult, ei vor sa se adreseze Curtii Constitutionale, reclamand un abuz de putere al Guvernului Orban.

Care este cel mai bun studio de videochat?

De la o luna la alta apar din ce in ce mai multe studiouri de videochat. Vezi reclamele pe retelele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )