Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce concurent primeste cei mai multi bani de la Exatlon: E o femeie si are cei mai apetisanti sani din concurs! (FOTO)

B1 B1,
Ce concurent primeste cei mai multi bani de la Exatlon: E o femeie si are cei mai apetisanti sani din concurs! (FOTO)

Roxana Vancea a intrat de curand in echipa Faimosilor de la Exatlon si se pare ca nu este doar cea mai atragatoare concurenta a show-ului, ci si cea mai bine platita. Cum competitia din. continuă pe B1

Orasul din Romania in care peste 2.500 de studenti straini se pregatesc sa devina medici. Din ce tari provin cei mai multi tineri

Universitatile iesene sunt din ce in ce mai cautate de catre studentii straini. Universitatea de Medinica are peste 2. 500 de studenti inscrisi la cursurile sustinute in limbile franaceza si engleza.

GUVERNUL DA AFARA 4.000 DE PROFESORI! Turcan: Se confirma! Nu mai sunt bani de salarii

Pentru ca nu mai sunt bani de salarii, Guvernul va da afara 4. 000 de profesori si personal auxiliar. Decizia a luat-o fostul ministru al Educatiei, Valentin Popa, chiar inainte de a demisiona. Astazi va.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

Ce au facut facultatile pentru a aduce cei mai buni absolventi de liceu

Universitatile s-au intrecut in oferte pentru a-i atrage pe cei mai buni absolventi de liceu. Sefii de promotie si elevii de 10 la Bacalaureat primesc la Brasov laptopuri, cazare si o masa gratuita, in timp ce la Timisoara olimpicii au fost admisi pe locuri bugetate si primesc cazare gratuita, potrivit unei analize Mediafax.

Ministrul Muncii, anunt BOMBA: incepand de luni CRESC PENSIILE. Cati BANI vor primi iN PLUS pensionarii

Peste 100. 000 de pensionari vor primi mai multi bani incepand de luni, potrivit unei declaratii a ministrului muncii pentru Digi24. Beneficiarii sunt cei care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au.

Subiectele zilei: Comuna care nu a mai asteptat bani de la Guvern. Cum a introdus apa curenta si canalizare; Universitatile din Romnia au pierdut 400.000 de studenti fata de 2009. Principalele cauze; Cum a ajuns un medic din Camerun sa profeseze la un sp

Colt de Maramures, exportat in Italia. romanul care si-a dus poarta de lemn pentru a. ANOFM a lansat Registrul electronic de evidenta a contractelor de internship. Ce amenzi risca cei care nu inregistreaza contractele. ANOFM anunta, intr-un.

BUZAU Pretul la ncalzire pentru persoanele racordate la sistemul de ncalzire centralizat se dubleaza. Primaria nu mai are bani sa subventioneze gigacaloria

Persoanele racordate la sistemul de incalzire centralizat din municipiul Buzau vor plati in aceasta iarna pretul intreg al gigacaloriei, de 435 de lei, fata de 185 anul trecut, deoarece primaria nu mai poate subventiona pretul gigacaloriei, a anuntat primarul Constantin Toma, citat de Agerpres.

Fondul Proprietatea - printre cei mai rentabili emitenti ai bursei

Inregistrand o crestere de 2,37%, in comparatie cu moneda unica europeana, in intervalul 20 - 27 septembrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta unele dintre cele mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )